Miért én futok mindig a pasik után? Engem meg senki sem akar meghódítani?
Figyelt kérdés
Mármint olyan nem akar meghódítani aki tetszene. Más csajokért oda meg vissza van az aki érdekli őket, addig ügyeskednek míg XY álmaik pasija udvarolgat nekik, és nem is kell semmit sem tenniük azért hogy összejöjjenek meg a pasi oda van értük. Értem meg senki. Nekem kell a pasikra nyomulnom, de annak sem lesz jó a vége mert soha sem jöttem még össze velük.2013. dec. 31. 22:13
1/4 anonim válasza:
Én meghódítalak, felhúzlak level 60-ig, ne féjjé!
2/4 anonim válasza:
Én szeretlek !!!attól függ hány éves vagy ? :)
4/4 anonim válasza:
Ez van, rossz a jellemed. Erre tökéletes ellenpélda egy lány osztálytársam aki idén jött. 1hónap alatt 10-15ember kért tőle randit csak a suliból, mikor van barátja. Úgy vonz mindenkit, mint mágnes a fémet. Pedig nem túl szép 10/6-7 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!