Vannak lányok, akiknek ez bejön?
Figyelt kérdés
Vékony, magas, csendes srác vagyok. Elég nehezen ismerkedek lányokkal. Általában vicces vagyok, de nem sokat mosolygok. Elég jók a tanulmányi eredményeik, szeretnék egyetemre menni. Ápoltsággal nincs gond, minden nap tusolok, a ruháim is jók. Elég visszahúzódó és félénk vagyok, a többiek sokat aláznak. 17/f vélemények?2014. febr. 12. 22:16
11/18 anonim válasza:
Jajj megjátszod itt magadat,azt hiszed valameiknek kelleni fogsz itt,vagy mit képzelsz magadról te nyu.morult?
12/18 anonim válasza:
néha én is szoktam tusolni, na, ki lesz a barátnőm?
13/18 anonim válasza:
küldj képet lécci és mondok rólad véleményt, min változtass
14/18 anonim válasza:
vékony és csendes? - nem előny
tanulmányi eredmény? - ki nem szarja le, majd anyukád megdícsér
ápoltság, jólöltözöttség? - alap követelmény, mint az egyetem vagy fősuli
kezdj el sportolni, nézz ki valahogy! mert hiába vagy te rendes gyerek, de NEM VESZ ÉSZRE SENKI! ezért az esélyeid is csekélyebbek
15/18 anonim válasza:
Így vagy tökéletes ahogy vagy, ne változtass magadon! Főképp ne mások miatt!
15/L
16/18 anonim válasza:
Teljesen jò de én azt szeretem ha egy fiu mosolyog:) 16/l
17/18 anonim válasza:
# 15 kivéve, ha barátnőt akarsz, mert akkor igen
18/18 anonim válasza:
Persze, hogy vannak olyan lányok akiknek ez bejön!Csak mosolyogj többet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!