Vannak lányok, akiknek ez bejön?
Figyelt kérdés
Vékony, magas, csendes srác vagyok. Elég nehezen ismerkedek lányokkal. Általában vicces vagyok, de nem sokat mosolygok. Elég jók a tanulmányi eredményeik, szeretnék egyetemre menni. Ápoltsággal nincs gond, minden nap tusolok, a ruháim is jók. Elég visszahúzódó és félénk vagyok, a többiek sokat aláznak. 17/f vélemények?2014. febr. 12. 22:16
3/18 anonim válasza:
szerintem ez igy jó csak picit nyilj a világ felé ;) ja akik aláznak ne foglalkoz velük nyomik... ;) :D 14/L
5/18 anonim válasza:
Addig igent mondtam volna, amíg ezt el nem olvastam: "a többiek sokat aláznak" <--- Na ez nem jön be senkinél.
Érd el, hogy ez megszűnjön.
Ja és mosolyogj is!!
6/18 anonim válasza:
annyira úgysem fognak tudni megverni, mint amennyire én foglak a nadrágszíjjal, ha még egyszer így jössz haza
7/18 anonim válasza:
Bocs, de ez nem nagyon fog bejönni a lányoknak, még a hozzád hasonlóan csendeseknek sem. Próbálj önbizalmat, határozottságot kreálni, kicsit nyitottabb lenni, állj ki önmagadért, bár tudom, hogy ez nehéz.
8/18 anonim válasza:
Verd meg azokat akik aláznak,vagy röhögtesd ki őket másokkal a faszba,állj ki magadért. :D
9/18 A kérdező kommentje:
Az ápoltságot szinte mindenki Írja tanácsba, ezért írtam h nincs probléma ezzel. Am igazából alázni, egyre kevesebbet aláznak, mostanában szinte semennyit
2014. febr. 12. 22:21
10/18 anonim válasza:
Ha a többiek aláznak annak meg van az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!