Minek vagyok szép, ha nem tetszem azoknak, akik nekem tetszenek? Akár lehetnék ronda is, tök mindegy.
szerintem a pártalálás nem a szépségtől függ. vagyis nem az a tapasztalatom.
egy igazán normális kapcsolatom nem volt még, pedig nem selyemfiúkra pályázok. már kerestem magamban a hibát, és arra jutottam minek kéne törekednem mindig csinosnak lenni, ha nem kellek normálisoknak?
Én megértelek! Mások odavannak érted, csak épp annak nem kellesz, akiért Te odavagy. Szerintem senki sem örülne, ha sorozatosan ezt tapasztalná.
Az én sztorim még siralmasabb. Én annak sem kellettem aki elvileg odavolt értem, aki ilyeneket mondott rólam, hogy én vagyok a legszebb akit életében látott és hogy csakis én lehetek majd a felesége! Szóval még az a férfi sem akart engem, akiről biztosra vettem, hogy csak engem akar és szeret. Akkor most örüljek, hogy szép vagyok? Inkább lennék már a föld alatt a fene nagy szépségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!