Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jó pasi" vagyok, mégse a szép lányok tetszenek. Miért?
Eddig mindig a mások által semmilyennek,átlagosnak mondott csajok tetszettek.A kifejezetten szép lányokat szeretem nézni,persze,de nem vonzanak.De miért? Pedig mondták,hogy egész jó pasi vagyok,és csodálkoznak hogy miért nincsenek magasabb igényeim.Ez baj?:/
17/F
bárcsak én találkoznék ilyen pasival... nekem meg csak a testem jó, hányás a fejem mégis egekben vannak az igényeim.
tudom gáz, de inkább vagyok szingli mint nekem nem tetsző, egy kaliberű taggal járjak.
neked legalább könnyebb, biztos sok kevésbé szép csaj fog körülvenni és versenyezni érted.
nincs benne semmi különös, szerintem azért van mert emberibbnek, elérhetőbbnek, megközelíthetőbbnek érzed őket mint azokat a nagyon szépeket.
meg a csúnyák rámenősebbek is, pont azért mert már eleve hártány a tré külső, hát humorral meg mindegy egyébbel törekszünk kompenzálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!