Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minek vagyok szép, ha nem...

Minek vagyok szép, ha nem tetszem azoknak, akik nekem tetszenek? Akár lehetnék ronda is, tök mindegy.

Figyelt kérdés
Azt hittem tetszem neki, de már rám se néz. Gondolom becsajozott. Elegem van már. Sportolok, olvasok, dolgozok és nem kell már kapcsolat.

2014. febr. 12. 21:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat:) én inkább feladom egy ideig, elegem lett már ebből.
2014. febr. 12. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
válogatós vagy és most nem jött be.
2014. febr. 12. 22:34
 13/23 A kérdező kommentje:
az előző barátom olyan ronda volt, h szerintem még te is helyesebb lehetsz nála. ;) nem vagyok válogatós, kisugárzásra meg összképre megyek.
2014. febr. 12. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja és akkor most, mert valakinek nem tetszettél azonnal be kell gubózni és kolostorba vonulni. Ó te szegény kicsi lány.:D
2014. febr. 12. 22:38
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
én helyesebb vagyok mint apád,és anyád egy párnak fiatalon
2014. febr. 12. 22:38
 16/23 A kérdező kommentje:
nem az a baj, hanem h húzta az agyam. és kb belezúgtam, mint egy kis idióta.
2014. febr. 12. 22:39
 17/23 anonim válasza:
72%

jajj, kisszívem, a boldogság nem jár attól magától, ha szép vagy! :) az egyetlen dolog, amitől sose leszel boldog, ha begubózol, mint ahogy most teszed!

és milyen kisugárzás fog meg téged? ;)

2014. febr. 12. 22:54
 18/23 A kérdező kommentje:
hát ez az amit nem lehet megmondani! :) a mű fiúkat nem szeretem. a konditerembe járás sem pozitívum, a humor viszont abszolút. egyszerűen kell valami harmónia.
2014. febr. 12. 23:01
 19/23 anonim válasza:

17-es vagyok:

most mondjam azt, hogy eddig sok lány húzott engem ezzel a szöveggel, amit itt leírtál, aztán itthagytak a francba? :) nem mondom :P

hány éves vagy? Tudom, hogy "nem ismerkedek gyakorin", de ha mégis, akkor beszélhetünk! ;)

2014. febr. 12. 23:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet magadról? Az arcodra lennék kíváncsi, de a testedről is jó lesz, ha nem szeretnéd magadat megmutatni. Ne gondoldd azt, hogy amiért küzdesz teljes erőbedobással, azt megkaphatod. Nem csak rajtad áll. Csalódhatsz.
2014. febr. 12. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!