Sok mindenből maradt ki az akinek 28 évesen még soha nem volt barátnője és még szűz?
Most már legalább tudjuk miért vagy 28 évesen szűz.
Vigasztaljon a tudat, hogy egy normálisabb részed próbál kirángatni a kis világodból (hisz azért írtad ki a kérdést, mert Téged is zavar a dolog), hallgass rá, különben arra ébredsz, hogy 50 éves vagy és magányos!
Túlidealizálod az egész párkapcsolatot úgy, hogy fogalmad sincs, mitől indul el és mitől működik az egész. Azt hiszed, hogy egyszer összefutsz a "Nagy Ő"-vel, aki kívül-belül tökéletes, mindkettőtök szeme megcsillan, Te pedig ott helyben megkéred a kezét. Csak ez nem így működik.
Aki pedig azt írta, hogy nem maradt le semmiről, az jó nagy hülyeséget írt. Már a kérdés kiírása is azt jelenti, hogy a kérdezőt zavarja, hogy 28 évesen nem volt még párkapcsolata, tehát akármi is lesz, az elmúlt 10-12 évet párkapcsolat-építés szempontjából kihagyta. Nehezebben tudja kezelni a problémákat, nem ismer fel bizonyos jeleket és nincs szexuális kultúrája. Van olyan nő, aki hajlandó ezekben a dolgokban a hóna alá nyúlni, de nem sok szaladgál belőlük. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy ha családot szeretne a Kérdező, akkor igencsak benne van a korban: nem biológiai értelemben, hanem, mint családfő (férj és apa). Gyereket 50 évesen is lehet nemzeni, de azt fel is kell tudni nevelni.
Kezdj el élni kérdező! Tegyél félre minden előítéletet, randevúzz lányokkal, ismerkedj, a Nagy Ő-t csak így találhatod meg!
(2-es voltam)
#22-es nagyon jó dolgokat ír. Kedves kérdező, azt írod, hogy nagyjából az elmúlt 10 évben számtalanszor odamentél lányokhoz szórakozóhelyeken, könyvtárban, stb. De nem vagy elég jó nekik. Nem kell itt leírnod, de Te biztosan tudod, hogy a lányok nagy többségének mi szúrja a szemét, vagy mi lehet a probléma. Akár a viselkedésedben, akár a külső megjelenésedben, ápoltság, rendezettség terén. Tudtad, hogy ha odamész egy lányhoz és a gondolataidban az van, hogy "biztos nem sikerül, ő is el fog küldeni", azok az érzések észrevétlenül kiülnek az arcodra, a testtartásodra, a beszédhangodra és ezt a lányok minden esetben megérzik? Nem ismerlek, ezek csak "lövések a sötétben". De az biztos, hogy ha 10 éven át semmi sem sikerült lányok terén, akkor a megoldásra váró feladatok a Te asztalodon hevernek. Neked kell változtatnod valamin, amit mi nem tudhatunk, Te viszont igen. Csak tudod megint csak az emberi természet; ha valaki ennyi éven át hasztalan próbálkozik és nem veszi észre a jeleket, amik változtatásra sarkallnák őt, akkor sérül a lélek, sérül a személyiség, az illető árnyéka egyre hosszabbra nyúlik visszafelé, és egyre több időbe fog kerülni, amíg újra talpraáll.
Korábban írtad, hogy magasak az elvárásaid nők terén. Én kiváncsi lennék rá, mi a Te preferenciád mind külső, mind belső terén. Szívesen venném, ha leírnád. :)
igen lejjebb kellene adnom az igényeimből, de nem fogom tudni elérni a boldogságom ha megerőszakolom magam, ízlésem, akkor nem oszt nem szoroz hogy egyedül vagyok vagy egy olyan kapcsolatban amit én nem tudok boldogan megélni.
Külső: az arc a legfontosabb legyen szép arca ez mindenkinek más én nekem is van egy preferenciám a nagyobb szép szemek, arányos és olyan angyali, kedves mosolygós arc, a testalkata pedig legyen kifejezetten vékony de formás ez a kettő a legfontosabb ami így preferenciám ami ahhoz kell, hogy szexuálisan is vonzódjak egy személyhez.
Belső: legyen kedves, okos, laza és jó humorú ember, szeressen engem és a többi embert is, ne legyen gonosz, áskálódó, ne legyenek hátsó szándékai, nyíltan, egyenesen mondja ki amit gondol de legye figyelmes is és toleráns és még egyszer szeretetteljes :)
Nekem nem egszer volt hogy összejöttem egy lánnyak akit csak meg akartam.. És abból lett a nagy szerelem!
A nőket mar pusztán önbizalommal és energis jellemel meg lehet hódítani!
Mióta tudom magamat használni azóta elemzem a nőket..
Gondolkodásukat, viselkedésüket és kicsit késöbb a szexuális életett mit hogy kell csinálni stb.. Ezeket meg kell tapasztalnod.. De kétségbe ne ess..
Legyél ígyényes magadra! Beszélgess sokat, ne csak magadról!
Mindíg msosolyogj, húzd ki magad, nevettesd meg..
És ne azzal índíts hogy 28 éves szűz vagyok..
Megtaláld a boldogságod..., boldog kapcsolatban élj..., szeressen Téged... Észrevetted, hogy csak Magadról beszélsz? Hol marad a partner boldogsága? Valószínűleg nem tudod, és nincsen emögött rossz szándék, de rettenetesen önző vagy. Nem tartom kizártnak, hogy ismerkedéseid során a kiszemelt lány/nő ugyanezt észreveszi a gesztusaidon, miközben Te nem. Elő szokott fordulni, hogy egy ismerkedés során folyamatosan Te beszélsz, saját sztorikat, saját jó tulajdonságaidat firtatod a lánynak, hogy szóval tartsd és szórakoztasd őt? Ez éppen elég ok lehet arra, ha végül a lány lekoptat. De ez csak egy példa a sok közül.
Az, hogy legyenek elvárásaid, igényeid nagyon fontos..., mindenképp tartsd meg azokat. Szerintem egyébként nem égbekiáltóan nagyok az elvárásaid. De egyvalamit fontolj meg nagyon. A szexuális vonzalmat az életben nem kilóra vagy centire mérik. Ahhoz, hogy a vonzalom kialakuljon, sok időre és ismerkedésre van szükség. Rengeteg fiúnak vannak hasonló igényei. Valaki világ életében a szőkékre bukott, aztán totálisan belehabarodik egy barnába. Másvalaki mindig is a nagymellű nőket részesítette előnyben, aztán családot alapít egy kismellűvel. Ezzel csak azt akarom Neked érzékeltetni, hogy ha szigorúan a fentebb leírt preferenciáidhoz kötsz egy ösztönös agyi folyamatot, akkor éppen annyira éretlen vagy egy párkapcsolathoz, mint az a tinilány, aki csak olyan fiúval áll szóba, akin rózsaszín póló és converse cipő van és akinek a legújabb trendi okostelefonja van. És ebben az esetben erőszakolod meg igazán magad. A fentebb említett preferenciáid mellett Te mit tudsz nyújtani a kiszemelt lánynak/nőnek? Nehezen tudom elképzelni, hogy 10 éves próbálkozás során egyetlen olyan lány sem akadt, aki legalább megközelítette volna az igényeidet. És az eszedbe jutott már, hogy két ember egy párkapcsolatban képes formálni, alakítani is egymást? Túl sokat filózol. Valójában önmagaddal vagy nagyon rossz viszonyban. Az óra viszont ketyeg, az évek rohannak. Én a helyedben nem vetném el a pszichológusi segítség lehetőségét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!