Sok mindenből maradt ki az akinek 28 évesen még soha nem volt barátnője és még szűz?
"Aki mindig félve ember, az csak félember" :) Remélem 9 év múlva nem
fogok ugyanígy állni.
Nagyon sokmindent kihagytál!
Bulikba sok a részeg lány!
Azokat meg lehet baszni! :O
2 legyet egy csapásra! :(
Annyira nem kell azért elkeseredni, mert az igaz, hogy sok mindenből kimaradtál, de nem annyira gáz a helyzet.
Az emberek fiatalon cserélgetik a partnereiket, mert változik a gondolkodásuk és fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Azért 28 évesen ha már tudod, hogy mit akarsz, akkor több esélyed van arra, hogy egy tartós kapcsolatba bonyolódj bele. Persze ha úgy kezdesz most bele, mint a mai fiatalok, hogy mindegy csak csaj legyen és nem válogatsz, mert nincs igényed, csak legyen már valaki, akkor jogosak a fenti hozzászólások. Akkor sok évbe fog kerülni mire rájössz, hogy mit akarsz.
Amúgy meg valójában tökmindegy menyire vagy rutinos vagy nem vagy fiatal vagy öreg, manapság nehéz értelmes társat találni.
Magas igényeid vannak mind külsőre,mind belsőre?
Hát akkor te tényleg szűz maradsz.Mert a vonzalom nem megfogalmazott igényektől függ.A vonzalom az jön,avval nem tudsz mit csinálni.
Én tök jó nő vagyok,de sosem felejtem el,hogy egyszer vagy egy évig egy nagyon ronda férfibe lettem szerelmes.Hát én is láttam (amit mások mondtak nekem,hogy tiszta ciki)... Szóval nem tudtam belemagyarázni,h fú,de jól néz ki,de akkor egyszerűen nekem ő volt a FÉRFI.
Szóval akkor egy eset vagy,aki igazából rettenetesen félhet az érzésektől.
1. Nőknél ez tök máshogy működik
2. lehet h neked tök mindegy h a párod külseje belseje milyen de nekem nincs ilyen szerencsem es kommersz izlesem
3. Nem lattunk igy nem tudhatjuk h télleg jo nő vagy e.
3. Abba nem szeretek bele nem tudok bele szeretni aki belsőre vagy külsőre nem jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!