Szerintetek hogyan közelítsek a lány felé? F/23
Figyelt kérdés
Van egy szép lány aki tetszik nekem, facebookon találtam rá, képekről ismerem, tudom hogy hol lakik melyik házban ( egy városban lakunk ) egy utcányira van tőlem, de nem nagyon szoktam látni, lehet el kerüljük egymást mert én reggel dolgozni megyek, ő meg suliba.
Na arra akarok kitérni hogy szeretném ennek a lánynak elnyerni a szívét, de ő semmit se tud rólam, mi az a lépés amit tegyek ez érdekében?
( 17-18 éves lehet, nincs barátja )
Az durva lenne ha írnék neki egy szerelmes levelet és be dobnám a postaládájukba a levélbe csak a monogramomat írnám?
2014. febr. 11. 20:48
1/7 anonim válasza:
Ha legközelebb látod, szólítsd meg!
2/7 anonim válasza:
Ne legyel romantikus balfaaasz! Menj oda es szolitsd meg, beszelgess vele es fuzd be az agyat. Jahh monogramm, meg szerelmes level :( Hekas! Ez itt a XXI. szazad. Ebredj mar fel!
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos lenne tőled. Bár annyira sok értelme nincs, mert nem tudná, hogy kitől származik. Választ nem biztos, hogy kapnál rá.
4/7 anonim válasza:
Szia Bekene Antal vagyok! De Neked csak Bekene Toni! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, de hát most én ilyen vagyok, romantikus..:/
2014. febr. 11. 20:55
6/7 anonim válasza:
Romantikus vagy? Akkor igy: http://www.youtube.com/watch?v=ayz50HeFJUU
7/7 anonim válasza:
nekem osztálytárs tecik, de nem tugya, vagy kiveve akor amikor megkerdezték h ki tecik az osztálybol es elmonta neki max ak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!