Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire gyakori ez? Mennyire...

WheneverYouWant kérdése:

Mennyire gyakori ez? Mennyire befolyásoló tényező?

Figyelt kérdés
Hogy egy srácnak 24 évesen legyen több mint 4 év munkaviszonya jó pár millió félretett pénze és egy pár milliós BMW-je? Az érdekelne hogy ez mondjuk egy ismerkedés során mennyire befolyásolhat egy lányt. Szándékosan titkolni szoktam azért hogy ne ez vegye el az eszüket... Épp ezért ezzel a kérdéssel kapcsolatban aki rám ír az nem fog érdekelni. 20 év feletti lányok válaszát várnám leginkább. Az őszinteséget köszönöm...
2014. febr. 11. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nice try
2014. febr. 11. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Választ várok csak... nem ilyen baromságot... ha lehetne letiltanám a privátot a pi***ba.
2014. febr. 11. 15:53
 3/7 fahéjas Alien ***** válasza:

Engem nem izgatna a dolog. Egyrészt, mert önmagamra akarok büszke lenni, hogy képes vagyok megteremteni az egzisztenciát, másrészt meg a pénz ne felejtsük el nem örökös dolog, és bármi történhet, ami azt eredményezi volt/nincs. Spórolni gyűjtögetni is lehet, de a forint értéke napról napra csökken, hát akkor mire mész vele?

Volt már barátom, akire kb. majdnem rászakadt a ház, meg olyan is aki gazdag volt. - nem volt befolyásoló dolog a pénz. mindkettő igényes volt a maga módján... nem is mennék bele az élethelyzetükbe, csak példaként hoztam fel.

Nekem inkább az számít ilyen szempontból, hogy mennyire talpraesett a másik, mennyire tudja megtalálni a helyét a világban, és mennyire fontos neki, hogy anyagilag csak önmagától függjön, és ne a szülei tartsák majd el X évesen.

2014. febr. 11. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jól teszed, hogy titkolod... legalább nem a pénzedbe fognak beleszeretni. De most erre mit mondjak? :D Ha te magad kerested meg ezt a pénzt ( nem örökölted), akkor ez becsületre méltó, már ha legálisan tettél rá szert. Hogy mit gondolnék ha megtudnám ezt, arról az emberről, akivel randizgatok? Nem tudom.. furán érezném magam...

21N

2014. febr. 11. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Jol teszed, hogy titkolod, igy meg lehet szurni azt, hogy melyik lany erdeklodik irantad azert, amilyen szemelyiseg vagy. Aki csak a penz es az auto miatt erdeklodik, azt pedig elhajthatod. En a helyedben vennek egy kis Suzukit vagy Opelt, es azzal mennek a lanyert az elso par honapban, kesobb pedig ha ugy alakul a kapcsolat, akkor beavathatod :)
2014. febr. 11. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, ezt elég nehezen tudom elképzelni, de jó, tegyük fel, jól forgatod a pénzt és nem, mondjuk drogdílerségből jött össze ennyi.

Engem inkább riasztana a dolog, nem tartom szerencsésnek, ha jelentős anyagi (és egyéb,pl. műveltség) különbségek vannak egy kapcsolatban. Lehet, hogy rövid távon vonzó, de előbb-utóbb csak konfliktus származik belőle.

2014. febr. 14. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Már több olyan válasz jött hogy nem legális úton van a pénz... Mennyire nehéz elhinni azt hogy 4 éve dolgozom és minden hónapban tudok félretenni? Nem folyik szét a kezembe valahogy... nem költök hülyeségekre.
2014. febr. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!