Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert hianyzik? Es merjek...

Miert hianyzik? Es merjek irni neki?

Figyelt kérdés

Tavaly decemberbeb kezdodott az egesz.Meg szuz voltam es kiirtam egy kerdest. Persze rogton elkezdett mindenfele barom irogatni.De volt egy srac,aki nagyon megtetszett.Aztan a beszelgetes atalakult...minden erotikus dolgot megbeszeltunk,amkit csak lehet.Nagyon tetszett az egesz,de persze egy ido utan unalmas lenne leirni ugyanazokat. Ezert elmelyedett a beszelgetes. Imadtam ahogy ir nekem,ritka mapasag,h valasztekosan beszel egy ember,de o mindig ilyen volt es adtam a felfogasat. Nagyon szimpatikis lett,mar baratokkent beszelgettttunk egymassal.Leirta ,h mit csinalt vacsorara pl. irta a haziallatairol,kuldott kepeket rola,megbeszeltuk a csaladi gondjainkat. Megbiztam benne es o is bennem.Parkapcsolati dolgokat is ,amit lehet,azt mi mind megbeszeltuk. Aztan nekem december vegen lett egy baratom,eleg hirtelen,bar elotta vele is sokat beszeltem.A lenyeg,h amint elmondtam neki,h lett egy baratom,latszott,h sokkal kevesebbet mondott magarol,mar nem volt olyan,mint regen.:/ Pedig tenyleg imadtam beszelni vele,vartam,mikor kapom a levelet. A baratom,akivel akkor osszejottem,azota is vele vagyok,es o volt az elso is,akivel lefekudtem. De o eleg furcsa es a kapcsolatomban sok a vitamert nagyon feltekeny.Miutan lett eletem elso komoly kapcsolata,errol is sokat irtam a levelben es ezt is mindig kibeszeltuk,de sokszor eszrevettem,h nem tetszik neki,olyan voolt ,mintha feltekeny lenne. Aztan a vegen,mikor elkezdte szidni a baratom,jol osszevesztunk.(annak ellenere,h nagyreszt igaza volt es ezt akkor is tudtam mar,de aztan atcsapott abbayh engem is leszolt...)

A vita utan sokminden kiderult szamomra. Szerintem irto feltekeny volt,pedig neki is voltak kapcsolatai es nekem meg sem fordult a fejemben,h ez zavarjon. Aztan a vita heveben persze a fejemheu vagta,h o mar nezte neten a buszt,h hogyan tudna eljonni es meglatogatni es elmeselte,o mi mindent tett meg a baratoeert,ezzel is bizonygatva,h az en baratomegy pocs. Persze ez a kapcsolatom elso 3 honapaban tortent es rozsaszin felhok voltak meg minden. Azota egyszer beszeltunk,es akkor is eleg haragos volt,kozolte,h beszelhetunk,de nem akar hallani a baratomrol.mondtam,h rendben. Aztan probaltam kerdezgetni,de nem igazan valaszolt,ezert en sem irtam tobbet. Majd jott egy ilyen: " bocs" ???? Nem ertem. Irtam,h semmi baj es ennyi. Azota egy szot nem beszeltem vele,pedig hianyzik. :( A kapcsolatom tegyuk hozza hogy nem a legjobb...mert nyilvan ha boldog lennek nem gondolnek masra.de ez mar egy masik tortenet es hosszu..

Szoval...szerintetek irjak ra? Olyan jo lenne beszelgetni egy ertelmes emberrel. Csak o is megvaltozott amint megtudta,h van baratom. Pedig barati viszonyban voltunk,kiveve az elso par levelvaltast. Es persze tetszett nekem,de soha nme csalnam meg a baratom. Nagyon sokszot eszembe jut es rosszul esik az is,h ilyen konnyen elfelejtett.

2014. febr. 9. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Lehet,h mar masvalakije van es eszebe sem jutok"

A férfiaknak ez nem megy ilyen könnyen. Biztos lehetsz benne, hogy még érez irántad valamit. Ennek ellenére az lesz a legjobb, ha soha semmilyen formában nem keresed őt. Ez alól csak akkor lehetne kivétel, ha határozottan a szexuális beteljesülés felé mozdítanád el a kapcsolatot.

2014. febr. 9. 16:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Meg jo,hogy szobahoztad...
2014. febr. 9. 17:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos vagy nem sajnos,nem tudom, de nagyon is vonzoeom hozza szexualisan. Es mivel ismerem,tudom,h mi mmindent tudna nekem adni minden teren. De sokmindenben nem ertunk egyet:D ezert is volt nekem inkabb olyan barat jellegu a kapcsolat,viszont nagyon vonzodtam hozza. Nem tudom,milyen lenne pasinak,abba meg nem gndoltam bele,viszont masba annal inkabb.
2014. febr. 9. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:

figyelj. én vagyok, aki írta, hogy játszottál vele.

nekem egyértelmű, hogy nem direkt csináltad. Csak így jött ki. olyan az ember, hogy tanul a dolgokból, amiket csinál. Meg persze nem csak rajtad múlt az egész.

én valahogy amellett vagyok, és úgy is élek, hogy ha valamit meg kell tennem, és lehet belőle jó dolog, akkor megteszem, és nem fojtom vissza magamba, mert nem akarom később megbánni az elszalasztott lehetőségeket.

Ha ennyire odavagy ezért a valakiért, és esetleg eljutsz arra a pontra, hogy lezárd a mostani kapcsolatodat (de nem feltétlenül a másik fiú miatt, hanem ha magadtól, meg a mostani barátoddal kapcsolatos érzéseidből kifolyólag eljutsz odáig), akkor miért is ne vehetnéd föl ezzel a másikkal a kapcsolatot. legalább tisztázhatnátok. Nem biztos, hogy lesz belőle valami, de ha ennyire gyötör téged ez az érzés, akkor miért ne kezdenél vele valamit. Ha fölveszed vele a kapcsolatot, akkor az is lehet, hogy boldog leszel vele, de a legrosszabb esetben is azt mondhatod magadnak, hogy te legalább megadtad az esélyt, hogy valami jó történjen, és tettél azért, hogy előmozdítsd az életed alakulását.

szerintem helyrehozhatatlan dolog nem történt.

2014. febr. 9. 17:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon szepen koszonom. Sokaz segitettel abban,h tisztabban lassam. Es nagyon jol atlatod a helyzetem,ezert jo az ilyeneket megbeszelni,mert masok sokkal jobban atlatjak es tanacsokat adnak. Remelem minel hamarabb le tudom zarni magamban a rosszat es akkor esetleg nyithatok majd fele vagy akar masok fele. De azert mindentol fuggetlenul remelem valamilyen kapcsolat lesz meg vele eletemben,akar csak barati vagy "haveri". Koszonom a valaszod!!! :)
2014. febr. 10. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Szívesen, és most így visszaolvasva az első válaszomat, elég keményen fogalmaztam, ezért ne haragudj.

Remélem, tudtam segíteni, én mindig amellett vagyok, hogy az az életigenlő létezés, ha valamit, amit szeretnénk, és jó dolog, megpróbálunk legalább, és adunk esélyt a dolgoknak. Szerintem jó érzés bátornak lenni, és legalább megpróbálni elérni, ami nagyon fontos nekünk. sokkal jobban kinyitja az ember életterét az ilyen hozzáállás.

2014. febr. 11. 11:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem baj,sot,nagyon is jot tett,ravilagitott a lenyegre,h tenylegesen azert vesztunk ossze,mert tobb volt marymint baatsag. Es ezt idaig nem gondoltam at rendesen,de mar latom. Mert csak tobbet jelent,h ha ideges voltam os ia ideges lett es addig nem hagyott beken,amig nrm beszeltunk telefonon es meg nem nyugtatott..:) Hmmm. Barcsak a baratom is tudna mit kell csinalni olyan helyzetben,ha ideges vagyok es elkeseredett,vagy legalibbis annyit,h nem megjobban padlora kuldeni.
2014. febr. 11. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
jól van, sok sikert, gondold át, adj magadnak egy kis időt, és meglátod. :)
2014. febr. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!