Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiányzik ennyire, ha...

Miért hiányzik ennyire, ha nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Jóban vagyok egy bizonyos sráccal. Egy közös ismerős által ismertük meg egymást a véletlen folytán másfél éve, és ő kiszúrt magának, elkezdett keresni, találkozgattunk, hetente akár többször is. Kicsit olyan volt, mintha randizgatnánk, de nekem volt egy komoly kapcsolatom és ezt ő is tudta, nem is volt köztünk semmi. Voltak összeveszéseink, volt h pár hónapig nem is beszéltünk, de most megint jóban vagyunk, sőt ilyen jóban még sosem voltunk. A kapcsolatom véget ért azóta, és ő bepróbálkozott, én elutasítottam, mert többet érzek iránta, mint ő irántam. Most ilyen se nem barátság, se nem kapcsolat jellegű dolog van köztünk érzelmileg (testileg annyi h nagyon kívánjuk egymást,de csak csókok csattantak el köztünk). Régen teljesen más volt. Mikor mondtam neki egy találkozásunk után,h olyan,mintha már rég láttam volna,pedig egy napja sincs h találkoztunk,akkor azt mondta,h ő is így érzi csak nem merte mondani.:D Most viszont nem érzem,h részéről is ez lenne. Nálam viszont ugyan ez van még most is.:S Ha találkozunk, utána máris hiányzik, és ez csak 1-2 hét múlva múlik el,ha addig nem beszélünk - de ha igen,akkor ismét előtör a hiány. "Sajnos" pont h hetente beszélünk,tehát esély sincs elfelejteni egy-egy beszélgetésünk v találkozásunk között. Van benne valami,ami ezt hozza ki belőlem. Neki nem mondtam,mert félek h azt hinné,odáig vagyok érte (ami lehet,h igaz is).:D Nem vagyok szerelmes,de akkor mégis mi ez a hatalmas hiányérzet?? Vannak más barátaim,olyan is aki külsőleg vonzó,de ők nem keltenek bennem ilyen érzéseket,csak Ő.

19/L

2014. jan. 8. 13:32
 1/4 anonim válasza:
Szia. Sztem probalj meg velenegy kapcsolatot:) ha hianyzik szereted.hisz hogy hianyozna olyas vki aii irant nincs erzelmi kapcsolat?:D gondolj csak bele h milyen lenne vele.egy probat meger h be probalkozz.ha nem is olyan surun irj ra te.beszelj meg vele egy talit.es mivan ha osze jottok es boldog leszel? Egy probat meger sztem:)
2014. jan. 8. 13:43
 2/4 anonim válasza:
17/f
2014. jan. 8. 13:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Én benne lennék, hogy megpróbáljuk a kapcsolatot, de ő nem hiszem.
2014. jan. 8. 13:58
 4/4 anonim válasza:
Ott a szo h "nem hiszem": D probalj celozgatni(lanyoknaknsurun szokas) terj a temara vagy ird korul.kerdezgesd a kapcsolatairolnszeretne e most bnot vane neki. Stb. Vagy csak szimplan mond meg neki h hianyzik neked:D 17/f
2014. jan. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!