Miert hianyzik? Es merjek irni neki?
Tavaly decemberbeb kezdodott az egesz.Meg szuz voltam es kiirtam egy kerdest. Persze rogton elkezdett mindenfele barom irogatni.De volt egy srac,aki nagyon megtetszett.Aztan a beszelgetes atalakult...minden erotikus dolgot megbeszeltunk,amkit csak lehet.Nagyon tetszett az egesz,de persze egy ido utan unalmas lenne leirni ugyanazokat. Ezert elmelyedett a beszelgetes. Imadtam ahogy ir nekem,ritka mapasag,h valasztekosan beszel egy ember,de o mindig ilyen volt es adtam a felfogasat. Nagyon szimpatikis lett,mar baratokkent beszelgettttunk egymassal.Leirta ,h mit csinalt vacsorara pl. irta a haziallatairol,kuldott kepeket rola,megbeszeltuk a csaladi gondjainkat. Megbiztam benne es o is bennem.Parkapcsolati dolgokat is ,amit lehet,azt mi mind megbeszeltuk. Aztan nekem december vegen lett egy baratom,eleg hirtelen,bar elotta vele is sokat beszeltem.A lenyeg,h amint elmondtam neki,h lett egy baratom,latszott,h sokkal kevesebbet mondott magarol,mar nem volt olyan,mint regen.:/ Pedig tenyleg imadtam beszelni vele,vartam,mikor kapom a levelet. A baratom,akivel akkor osszejottem,azota is vele vagyok,es o volt az elso is,akivel lefekudtem. De o eleg furcsa es a kapcsolatomban sok a vitamert nagyon feltekeny.Miutan lett eletem elso komoly kapcsolata,errol is sokat irtam a levelben es ezt is mindig kibeszeltuk,de sokszor eszrevettem,h nem tetszik neki,olyan voolt ,mintha feltekeny lenne. Aztan a vegen,mikor elkezdte szidni a baratom,jol osszevesztunk.(annak ellenere,h nagyreszt igaza volt es ezt akkor is tudtam mar,de aztan atcsapott abbayh engem is leszolt...)
A vita utan sokminden kiderult szamomra. Szerintem irto feltekeny volt,pedig neki is voltak kapcsolatai es nekem meg sem fordult a fejemben,h ez zavarjon. Aztan a vita heveben persze a fejemheu vagta,h o mar nezte neten a buszt,h hogyan tudna eljonni es meglatogatni es elmeselte,o mi mindent tett meg a baratoeert,ezzel is bizonygatva,h az en baratomegy pocs. Persze ez a kapcsolatom elso 3 honapaban tortent es rozsaszin felhok voltak meg minden. Azota egyszer beszeltunk,es akkor is eleg haragos volt,kozolte,h beszelhetunk,de nem akar hallani a baratomrol.mondtam,h rendben. Aztan probaltam kerdezgetni,de nem igazan valaszolt,ezert en sem irtam tobbet. Majd jott egy ilyen: " bocs" ???? Nem ertem. Irtam,h semmi baj es ennyi. Azota egy szot nem beszeltem vele,pedig hianyzik. :( A kapcsolatom tegyuk hozza hogy nem a legjobb...mert nyilvan ha boldog lennek nem gondolnek masra.de ez mar egy masik tortenet es hosszu..
Szoval...szerintetek irjak ra? Olyan jo lenne beszelgetni egy ertelmes emberrel. Csak o is megvaltozott amint megtudta,h van baratom. Pedig barati viszonyban voltunk,kiveve az elso par levelvaltast. Es persze tetszett nekem,de soha nme csalnam meg a baratom. Nagyon sokszot eszembe jut es rosszul esik az is,h ilyen konnyen elfelejtett.
Szerintem addig ne vedd fel vele a kapcsolat, ameddig nem zártad le a kapcsolatodat a jelenlegi pasiddal.
Minden ilyen barátság mögött ott van a remény, hogy több is lehet belőle. Ha kapcsolatban vagy, akkor ez reménytelennek tűnhet számára.
A képlet nagyon egyszerű, beszélgettetek, ő jobban megismert, nagyon megtetszett neki az aki vagy, beléd szeretett majd hirtelen jött egy pasi akivel csak úgy a semmiből kialakult minden ő pedig zokon vette, hogy semmit nem nem jelentettek számodra az érzései (amikről feltételezhetően nem tudtál).
Nem tanácsolom, hogy írj neki (még, ha ő is nagyon szeretné), csak feltépnéd a sebeit.
Senkivel sem akarok jatszani!!!! Foleg nem vele!! Soha nem akartam megbantani! Nem vettem eszre,ha o tenyleg ennyire kedvelt,foleg azert,mert ebben az idoszakban eppen arrol beszeltunk sokat,h a volt baratnoje milyen "aranyos" volt es,h most van egy lany akivel osszejott es milyen jo. Szoval neki volt baratnoke. Ezert nem felteteleztem,h olyan erzelmei lennenek irantam. De a "sertodesbol" nagyon is ez jott le. Viszont nagyon fiatal es tapasztalatlan voltam(most is fiatal vagyok)
De sokat valtoztam. Ma mar biztos nem veszekednek ilyen hulyesegeken senkivel. Es visszaolvasva azt a beszelgetest,akkora hulyeseg volt :( es mara mar sajnalom nagyon. Bar o akkor pont olyannal bantott meg,amirol tudta,h a legjobban faj. Es ez rosszul esett,igy lezartam vele a beszelgetest. De sosem haragudtam ra igazan. Pedig ugy konnyebb lett vna elfelejteni.:)
Tudom..le kell zarnom a kapcsolatom.:/ Csak egyszeruen keptelen vagyok erre. Nem tudom lezarni. Pedig nagyon akarom! Csak nagyon kotodom a baratomhoz es ugy erzem,vele kell lennem,mert sokat valtozott es csak ram hallgat..-.- De mar nagson unalmas vmi pschihologus szerepet jatszani-.- mar sokan elmondtak nekem,h nem az anyja vagyok a pasimnak,hanem a baratnoje. De egyszeruen ilyen vagyok. Egyszer beleszerettem es nem tudom elengedni,foleg ugy nem,h konyorog,h maradjak vele. Lehet,h szanalmas,de ha elkezd nekem sirni,egyszeruen nem birom otthagyni. De ez mar igy nem jo.
Viszont nem akarok jatszani senki erzeseivel. Nem fogok irni neki,eddig is ezert nem tettem. Tudom h nem helyes,a minimum tisztelet megadasa neki es a baratomnak is.
De ennek ellenere hianyzik :/
jaajj..millio kerdes van,nem hiszem,h feltetlen ezt is elolvasna,vagy ,h egyaltalan leszurne-e,mint az egyik valaszolo irta,magara ismert...nem en vagyok az egyetlen.
Egyebkent...en egyszer mar megprobaltam,de hulyeseg. Tenyleg le kell zarnom es maximum utana irni neki. De ez sem jelenti azt,h ot erdekelnem. Lehet,h mar masvalakije van es eszebe sem jutok. Es tenyleg nem akarok jatszani,ugyh ha tudom,h igy nem akar velem beszelni,akkor nyilvan nem akarom eroltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!