Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akik teljesen ismeretlenül...

Akik teljesen ismeretlenül jöttek össze, mennyi idő kell egy kapcsolat kialakulásához?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel a sulimban ismerkedtem meg. Ő 18 lesz, én 15 vagyok. Mi óta találkoztunk, azóta állandóan tartjuk a kapcsolatot facebookon, és suliban is majdnem minden nap beszélünk. Már több, mint egy hónapja ismerjük egymást, minden nap beszélünk, de mégsem történik semmi. Szeretném, ha suli után is találkoznánk, de nem hív el. Egy kissé félénk, nem tudom hogy nem mer, vagy nem akar közeledni. Azt mondta még nem volt komoly kapcsolata. Egy idő után már elköszönés gyanánt én kezdeményeztem a 2 puszit, és azóta már ő kezdeményezi, de itt le is ragadtunk. Nekem sem volt még senkim, talán én sietnék nagyon?

Egy egyszerűbb fiúról van szó, nem az a nagymenő típus

2014. febr. 8. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem is fog merni kezdeményezni.... feminizmus van, vedd a kezedbe az irányítást, hisz egyenlő jog,.....:D
2014. febr. 8. 23:59
 2/5 anonim válasza:
majdnem ugyan ez volt a helyzet a barátommal és már több mint egy éve együtt vagyunk :))) ő kezdeményezett mindig. eleinte bátortalanul de végül ő smárolt le.sok mindentől függ.nekem volt egy régi "ügyem" amin túl kellett tennem magam és le kellett zárnom.mi olyan 2-3 hónap ismerkedés után jöttünk össze
2014. febr. 9. 00:03
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: na oké, de mi van ha elijesztem magamtól? :D

egyébként ment a zöld kéz, köszönöm :)

2014. febr. 9. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így ismertem meg a barátom. :) Ügy 2-2,5 hónapig csak chateltünk meg együtt ültünk a közös órákon (igaz nálunk nem volt puszi, max. összeért a könyökünk), aztán kihasználtam, hogy nincs kivel mennie egy eseményre... :D

Ilyesmit te is megpróbálhatnál, megemlíteni, hogy mész valahova de nincs kísérőd, vagy, ha ő megy valamerre lecsapni rá.

Sok sikert! :)

2014. febr. 9. 00:27
 5/5 A kérdező kommentje:

aha, szóval majdnem minden lánynál így megy ez :DD

köszönöm a választ, ment a zöld ;)

2014. febr. 9. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!