Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rosszul döntöttem, hogy...

Rosszul döntöttem, hogy feladtam a küzdelmet vagy jobb, hogy elengedtem a lányt?

Figyelt kérdés

Másfél hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal aki sok év után tényleg megfogott és nagyon szerettem volna ha egy komoly kapcsolat is kialakulhat közöttünk. Eleinte úgy tűnt nem egyoldalú a dolog, sokat beszélgettünk, leveleztünk és az első találkozónk is jól alakult. A találkozónk előtt igen beszédes volt, sokat írtunk egymásnak, azonban a jól sikerült közös program ellenére a találkozó után elég egyoldalú lett a kommunikáció. Leginkább én kerestem őt, nem igen érdeklődőtt és ugyan mindig kedvesen válaszolt de nem nagyon kérdezett már vissza, nem akarta továbbvinni a beszélgetést.

Mindezek ellenére a második találkozóba is belement és előtte meglepetésemre nagyon lelkes és újra beszédes lett, azonban ott közölte velem, hogy pár hónapja lett vége egy kapcsolatának ami nagyon megviselte és nehéz időszak van a háta mögött, így most nem igen szeretne újabb kapcsolatba belemenni. Szeretne magával, az egyetemmel, a barátaival foglalkozni és mivel kezd kilábalni a kellemetlen időszakból most nem fog közöttünk működni a dolog annak ellenére, hogy mindig jól érezte magát velem és helyesnek tart. Ez körülbelül két hete történt, azóta nem kerestem őt és ő sem engem.

Sok ismerősöm azt mondta, hogy ez a korábbi csalódása miatt lehet. Fél, hogy velem sem sikerül a történtet és újra visszazuhan a korábbi kellemetlen időszakába és ezt nem szeretné, így inkább egyedül marad és mással foglalkozik. Az ismerőseim azt mondták, hogy nem kéne feladnom, finoman tovább kéne próbálkozni, hogy bebizonyítsam a lánynak, hogy fontos számomra és komolyak a szándékaim. Évek óta nem találkoztam ilyen lánnyal aki ennyire megfogott volna és mióta nem beszélünk nem tudok másra gondolni csak rá.

Lehetséges, hogy a rosszul végződött kapcsolata miatt fél egy újabb csalódástól és azért lett kevésbé beszédes és gondolta meg magát végül, hogy kiderítse meddig megyek el érte és így mennyire vagyok komolyan vehető? Tovább kéne próbálkoznom vagy próbáljak lemondani róla és engedjem el őt?

2014. febr. 8. 21:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod! Igyekszem összeszedni a gondolataimat és írni egy finom de mégis a lényeget összefoglaló levelet és remélem a végén lesz bátorságom elküldeni is. Kicsit tartok attól, hogy esetleg úgy jön le mint aki nem ért a szép szóból és nem vette a lapot és esetleg zaklatásnak veszi, de valamit mindenképp tennem kell, mert nem tudok másra gondolni csak rá.
2014. febr. 8. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne erőltesd a kapcsolatot! Fogadd el a döntését, és jelezd, hogy bármilyen típusú kapcsolatban fontosnak és értékesnek tartanád. (Attól még jelezheted, hogy nagyon megfogott, nem kell titkolni.)
2014. febr. 8. 23:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm! Remélem nem fogja rossz néven venni, hogy írok neki.
2014. febr. 8. 23:17
 14/14 anonim válasza:

Szia! szerintem nem akar tőled semmit, ha annyira szeretett, volna mint te őt akkor visszaír.

Csak pótlék voltál számára és bekerültél a barát zónába.

2018. aug. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!