Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki hogyan és miként élte meg...

Ki hogyan és miként élte meg az első csókját? Milyen volt?

Figyelt kérdés

És még annyi, hogy rátok ez az élmény sokáig kihatott? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!

16/L

2014. febr. 8. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem nagyon meglepett és nem is volt jo..már bánom hogy megtörtént:/
2014. febr. 8. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:
sajnálom, kellett mondanom, hogy sokaknak jó... :s
2014. febr. 8. 20:29
 13/16 anonim válasza:
Itthon a saját ágyamban történt meg és barátnőm kezdeményezett, én kicsit paráztam mert ő az első barátnőm, ő meg csókolózott már. De nagyon jó volt és azóta is boldogak vagyunk :) 18/F
2014. febr. 8. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Barátommal történt az első, így összeszerveztek a haverok egy randit és akkor. Hozzám bújt meg minden, tök zavarban voltam egyszercsak megcsókolt. Nagyon fura volt, azt se tudtam mi van csak ott ültem a számban a nyelvével... xd Iszonyat béna, de jó volt:)
2014. febr. 8. 22:54
 15/16 anonim válasza:
Első barátommal 15 évesen történt. Én kezdeményeztem, pedig nekem az volt az első csókom a fiúnak meg nem. Az utcán sétáltunk, beszélgettünk egyszer csak megálltam átkulcsoltam a nyakát és hát lesmároltam. Nem volt jó, mert nem voltam a srácba szerelmes. Tök nyálas volt az egész..és feleslegesnek is tartottam. Akkor az egész csókolozás egy elhanyagolható nyálas ceremóniának tünt de aztán jött egy fiú akibe szerelmes lettem és hát vele mm...
2014. febr. 9. 15:52
 16/16 A kérdező kommentje:
:)
2014. febr. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!