Első csókok? Milyen történeteid vannak első csókról?
Az első csókom nekem egy olyan lánytól volt akibe nem voltam szerelmes csak barátnak tekintettem, majd egy holdfényes estén amikor már csak ketten maradtunk a mezőn, lekapott és szerelmet vallott. A csók nem volt rossz, de olyan jó sem volt mint amit vártam az annyi idős fejemmel (15 éves voltam). Csak hát a végén ugye elutasítottam a lányt mert friendzone-ba volt. De a barátságunk megmaradt legalább.
20F
Nekem a legelső nem tetszett. Olyan nyálas volt, meg mintha be akart volna kapni és lenyelni. Ez simán utcán történt, sétálgattunk.
Jelenlegi Párommal viszont egy álom volt. A Margitszigeten. Nagy melegben egy fa alá a séta végén leültünk egy plédre. Olyan finom. Gyengéd, óvatos. Picit se akart nyomulni. Igazi férfiként viselkedett.
Miért lenne ez dicsekvés?
De csak hogy fényezzem magam, azóta - öt és fél éve - nem csókolóztam senkivel.
Háát egy házibuliban voltunk. Még mindketten kis 12 évesek voltunk, de pár sör után megtörtént a dolog. :)Először ügyetlenül, lassan csináltuk, de az este végére belejöttünk, persze csak azelőtt csináltuk mielőtt leszpott. Utána undorító lett volna :S
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!