Első csók, nektek milyen volt?
nagyon sok ilyen kérdés van már, de ha akarod én most csak neked írok egy választ ^^
a legelső váratlanul ért,nem gondoltam volna hogy most csók lesz, csak kb negyed mp-vel előtte :D nem illettünk össze amúgy sem, és a csók is borzalmas volt...a helyzet romantikus volt, de a csók az nagyon gáz :D a fiú eszeveszett rosszul csókolt,lehetetlen hogy az valakinek bejöjjön :D
kifejtem: nyálas volt mint állat,törölgethettem utána magam,és ráadásul a fogát is sűrűn éreztem.
a második személy,akivel smároltam már jobban csókolt alapból,vagy csak jobban stimmelt a csókstílusunk, az egyértelműen nem volt rossz, de jó sem,mert érzelmek nélkül történt,csak bejöttünk egymásnak,de ha nincs szerelem,akkor szerintem nem tud egy csók se jó lenni,akármilyen jól csókol a partner.
Ez nagyon aranyoos :DD
Sok sikert :)
HAJRÁÁÁÁ :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!