Ki hogyan és miként élte meg az első csókját? Milyen volt?
Figyelt kérdés
És még annyi, hogy rátok ez az élmény sokáig kihatott? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
16/L
2014. febr. 8. 20:02
1/16 anonim válasza:
gyorsan történt. a csaj idősebb volt, ő csókolt meg és én visszacsókoltam. felejthetetlen egy élmény! :) csodálatos volt.
2/16 anonim válasza:
17 voltam, egy kocsmában voltunk osztálytársakkal. volt egy csaj aki már régebben is mondta, hogy bejövök neki. iszogattunk és egy idő után azt vettem észre, hogy a csaj mindig tesz róla, hogy tele legyen a poharam, persze úgy hogy ne vegyem észre. utána pedig folyton velem akar inni. ekkor kihívtam a kocsma elé, hozzám bújt én meg lesmároltam. jó volt:D
3/16 anonim válasza:
Én nagyon lelkesen emlékezek vissza az elsőre. A saját szobámba történt, a saját ágyamba fekve. :) Ennél tökéletesebbet nem is kívánhattam volna! Fantasztikus volt!
4/16 dragonkalo válasza:
15 voltam felmentünk egy csaj lakására 4-en,ittunk,cigiztünk,viccelődtünk,elvoltunk.Aztán a csaj kiment WC-re és éppen én is mentem volna,hát beengedtem előre,de aztán valami felindulásból átöleltem majd elhúzódtam és smároltunk elég sokáig :D.Jó volt.
5/16 anonim válasza:
16 évesen, és úgy hogy a barátommal már 3 hónapja jártunk, és mindketten nagyon féltünk kezdeményezni, és ez csak úgy jött, náluk voltunk, de nekem nagyon intim volt és nagyon jó érzés, csak béna voltam :)
6/16 A kérdező kommentje:
tehát úgy néz ki sokaknak jó volt..ez jó:)
2014. febr. 8. 20:14
7/16 anonim válasza:
15 előtt kb. fél évvel.. 3-4hete voltunk együtt.. háát annyira nem volt jó..xd a srác egy évvel fiatalabb volt és ő is tapasztalatlan
aztán most novemberben.. egy barátommal.. ő 17 az nagyonjó volt..
8/16 anonim válasza:
aha, csak szerintem nagyon gáz, főleg ha mindkettőtöknek ez az első, mert kell egy kis idő mire rájön mindneki a dolog nyitjára :D szoval nemtom mi ez az izé, hogy az első csók az mekkora durranás, mikor az a leggázabb :D de amúgy jó, csak olyan kis béna voltam :D
9/16 A kérdező kommentje:
én is béna voltam! :D de a fiúnak nem az volt az első... szerintem meg aranyos ha mindkettőtöknek az első:) együtt tanuljátok meg :)
2014. febr. 8. 20:24
10/16 anonim válasza:
nagyon ritkán jut eszembe! röviden : k.rossz volt :D egy buliban olyan 15 évesen.Nagyon csalódott voltam,mindketten bénák voltunk,és a srác is komolytalan volt.
Rá egy évre megtudtam, milyen is az igazi csókolózás.Azóta is ugyanaz a technikám és bár ritkán,de van olyan,akivel imádok csókolózni.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!