Ma próbálkoztam 1 csajnál, és nagyon durván elutasított. És végül amit az orra alatt mormogott, ha jól hallottam azt mondta h "joppai maty" Jól hallottam h oroszul a K-va Anyámat szidta?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 21:02
11/16 anonim válasza:
Oroszoknál alapmondat, ezt tanulják meg először.
https://www.youtube.com/watch?v=wmUFxkXg65U
Akkor ezek szerint a csaj olyan korú, hogy még szovjet gyártmányú, és tudja mi a klassz szmirna! Ucsítyelnyica, já dákládiváju vám száztáv klásszá dváccátty agyín ucsenyík, nyiktó nye aktszuvsztvujet, vagy sok autóbalesetes videót néz......
12/16 anonim válasza:
És akkor csodálkoznak a nők, hogy néhány pasi miért nem próbálkozni...! Az ilyen "hölgyek" miatt. Mit kell tenni egy ilyen válaszért?!
13/16 A kérdező kommentje:
Szemenköpni :D
2014. febr. 7. 22:02
14/16 A kérdező kommentje:
# 11 Az a videóó :DDD
2014. febr. 7. 22:05
16/16 anonim válasza:
melyik városban történt az eset?:D nem egy budapest környéki kisvárosban?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!