Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti hogy viszonyultok a...

Fiúk, ti hogy viszonyultok a tetovált lányokhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a tetoválások, pár nap és nekem is lesz egy egészhátas tetkóm. Nem sokat beszélek fiúkkal, inkább a barátnőimmel töltöm el az időt,akik szerint a fiúknak egyáltalán nem imponál a tetoválás,mert az túl vad jellemre utal. Egyesek szerint egyenesen k**vás. Alapvetően csendes lány vagyok, de a tetoválások nagyon tetszenek. Mennyire taszít titeket fiúk,ha egy lányon viszonylag sok tetoválás van(nem az egész testén,csak mondjuk a háta nagy része meg a combjai)? Tényleg összeegyeztethetetlen a csendes természet és a tetoválás?17L

2014. febr. 7. 17:05
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

Nem a bőre miatt kell szeretni valakit, hanem a miatt, aki!

Aki csak azzal törődik, hogy te MI vagy, az alapvetően nem érdemes arra, hogy a barátod legyen. Aki a lényedet, az AKI-t látja meg benned, azt pedig nem fogja érdekelni a tetoválás. Lehet, hogy vonzódni fog hozzá, de legrosszabb esetben is csak nem zavarja.

Ez is személyes vélemény csak.

Nekem bejön, ha valakinek van valami egyéni/egyedi mintája. Ugyan így vagyok a testékszerekkel is. Lehet valakinek több tucat is, mégsem veszed észre, valaki meg csak divatból viseli.

A k*rvák általában a divatmajmolók, akiknek nem a jelentés, csak a feltűnés a fontos. Szóval szerintem a tetoválás csak a viselőjétől függ. ;)

Hajrá, kitartást ;)

- The Blueskin -

2014. febr. 8. 11:26
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is alapvetően csendes vagyok, de szeretnék tetkókat - jó párat, de olyan helyre, ahol ellehet takarni, ha a munkahelyemen nem fogadnák el - aztán egy hónapja csináltattam köldök pc-t, osztálytársaim meg csak néztek, hogy úristen, mi ez rajtam.

Aki szeret, azt a legkevésbé se fogja érdekelni, hogy tetovált vagy-e vagy sem

2014. febr. 8. 13:03
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. febr. 8. 13:27
 24/26 The King 666 válasza:
100%
Szerintem a tetoválás egy nőn igenis szép. Nekem is van tetoválásom nem is egy. Feleségemnek is van. Sőt még tervezzünk párat biztosan. Ilyen téren jól egymásra találtunk mivel mindketten rajongunk a tetkókért. Szerintem nyugodtan tetováltass amennyit akarsz. Az a pasi akinek meg nem tetszik az prűd és felejtsd el.
2014. febr. 8. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
14%
Szép a fenét! Ocsmány az összes!
2014. febr. 8. 17:18
 26/26 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik
2015. jan. 1. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!