Fiúk, ti hogy viszonyultok a tetovált lányokhoz?
Nem a bőre miatt kell szeretni valakit, hanem a miatt, aki!
Aki csak azzal törődik, hogy te MI vagy, az alapvetően nem érdemes arra, hogy a barátod legyen. Aki a lényedet, az AKI-t látja meg benned, azt pedig nem fogja érdekelni a tetoválás. Lehet, hogy vonzódni fog hozzá, de legrosszabb esetben is csak nem zavarja.
Ez is személyes vélemény csak.
Nekem bejön, ha valakinek van valami egyéni/egyedi mintája. Ugyan így vagyok a testékszerekkel is. Lehet valakinek több tucat is, mégsem veszed észre, valaki meg csak divatból viseli.
A k*rvák általában a divatmajmolók, akiknek nem a jelentés, csak a feltűnés a fontos. Szóval szerintem a tetoválás csak a viselőjétől függ. ;)
Hajrá, kitartást ;)
- The Blueskin -
Én is alapvetően csendes vagyok, de szeretnék tetkókat - jó párat, de olyan helyre, ahol ellehet takarni, ha a munkahelyemen nem fogadnák el - aztán egy hónapja csináltattam köldök pc-t, osztálytársaim meg csak néztek, hogy úristen, mi ez rajtam.
Aki szeret, azt a legkevésbé se fogja érdekelni, hogy tetovált vagy-e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!