Nagyon tetszenek a tetoválások, pár nap és nekem is lesz egy egészhátas tetkóm. Nem sokat beszélek fiúkkal, inkább a barátnőimmel töltöm el az időt,akik szerint a fiúknak egyáltalán nem imponál a tetoválás,mert az túl vad jellemre utal. Egyesek szerint egyenesen k**vás. Alapvetően csendes lány vagyok, de a tetoválások nagyon tetszenek. Mennyire taszít titeket fiúk,ha egy lányon viszonylag sok tetoválás van(nem az egész testén,csak mondjuk a háta nagy része meg a combjai)? Tényleg összeegyeztethetetlen a csendes természet és a tetoválás?17L
amit leírtál az igaz, túl vad jellemre utal. És nekem valahogy nem veszi be a gyomrom, nem szeretem a tetovált lányokat. És igen, nem fér meg együtt ez a két tulajdonság
2014. febr. 7. 17:12
12/26 anonim válasza:
Nekem semmibajom nincs a tetoválással, annyi unalmas szürke ember van filmekben is, hogy már-már oda kell képzelnem egy nőhöz a tetkót. Felőlem az egész testen is lehet, ha alapvetően szép vonzó csaj.
A tetoválás olyan mint egy estélyi ruha, akinek szép alakja van hozzá, azt még szebbé teszi, de van akinek csak kihangsúlyozza a hibáit.
Szóval megosztó ez az egész, van aki utálja, akad aki lesz*rja hogy mennyi van és hol, de olyan is aki rajongással van érte
Szerintem a csendesség, nem függ össze azzal hogy ki tetováltat
21/F
2014. febr. 7. 17:16
13/26 anonim válasza:
#12, Respect.
2014. febr. 7. 17:18
14/26 anonim válasza:
Magától a tetoválástól függ. Ha esztétikus, nem zavar.
2014. febr. 7. 17:30
15/26 anonim válasza:
Nem kizáró ok...
2014. febr. 7. 17:41
16/26 anonim válasza:
Valakinek bejön, valakinek nem! :) Ettől nem leszel több, se kevesebb, ami a személyiségedet illeti. Nekem nem igazán jönne be, de manapság már nem hiszem hogy találni olyan lányt/nőt, akin ne lenne valami tetkó vagy piercing. Én jobban szeretem a természetes szépséget! ;) 26/f
2014. febr. 7. 18:02
17/26 robifiu válasza:
A tapasztalat (saját+másoké) az,hogy a tetkós lányok jobban kaphatók alkalmi szexre.
Ha erre vágyom,akkor az ilyen lányt előnyben részesítem,de csak ez miatt.
Egyébként nem tetszik.
Csak szexkapcsolat ilyen lányokkal.
2014. febr. 7. 19:13
18/26 anonim válasza:
Ne törődj azzal ,hogy más mit gondol róla. A te életed, a te tested, ha valakinek fontos leszel, akkor nem e miatt nem fog összejönni veled hidd el.
2014. febr. 7. 22:14
19/26 anonim válasza:
"ha valakinek fontos leszel, akkor nem e miatt nem fog összejönni veled hidd el."
De emiatt
2014. febr. 7. 22:21
20/26 anonim válasza:
Hát,akkor önmagában nem is ért semmit az illető. Az kb olyan, mintha azért nem jönne veled össze valaki mert zöld/kék a szemed, vagy nem jó szinű a hajad,nem tetszenek a barátaid,hobbijaid... És biztosan igaz lehet, inkább legyen egy r*b*nc barátnő tetkó nélkül,mint normális ember tetkóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!