Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova tűntek azok a férfiak,...

Hova tűntek azok a férfiak, akik még tudtak egykor udvarolni és bókolni a nőknek?

Figyelt kérdés
Annyira rossz látni, hogy manapság a legtöbb férfi nem tud udvarolni, nem tudja hogyan vegyen le egy nőt a lábáról, és ne csak egy éjszakára. Hogy akarnak így normális kapcsolatot? Ezen el kellene gondolkozni.

2014. febr. 4. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy el lehet még így beszélgetni emberkékkel :)
2014. febr. 4. 23:34
 52/66 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2014. febr. 5. 07:11
 53/66 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak, csak eléggé kevesen. A legtöbb férfi tényleg nem ilyen.

De a nők között is így van. A legtöbb nőnek a beképzelt, bunkó férfiak jönnek be. És a nők közül is vannak kevesen, akiknek a kedves férfiak tetszenek.

2014. febr. 5. 10:39
 54/66 A kérdező kommentje:
Igen ez elég érdekes. Izlések és pofonok :P
2014. febr. 5. 21:33
 55/66 anonim ***** válasza:
#53 Én ilyen vagyok, csak az a baj, hogy amíg így próbáltam hódítani addig nem volt csajom. Felvettem a macsó, kit érdekelsz álarcomat, és lett csajom, és feleségem. A kedvéért (gondoltam én) levettem az álarcot, és megromlott a kapcsolatunk. Most ismét flörtölök minden nővel - persze álarcban - és sikeres vagyok. Nekem ennél több bizonyíték nem kell, hogy nincs rá igény. 20 évesen szereztem az álarcomat, és 33 évesen kezdtem újra hordani. Tehát, régen sem volt rá igény.
2014. febr. 5. 23:42
 56/66 A kérdező kommentje:
Sokszor az a baj, hogy olyanokra pocsékoljuk az időt, aki nem is érdemelné meg...úgy fiú mint lány
2014. febr. 6. 22:42
 57/66 anonim ***** válasza:
Persze utólag pocsékolásnak tűnik. De az elején mindenki a szebbik felét mutatja, csak később derül ki valóban összeillik-e az adott két ember. Mert azért valljuk be szokszor csak a látszat alapján skatujázzuk, idealizáljuk a másikat és éppen ezért kevesebb figyelmet fordítunk arra, hogy valóban megismerjük.
2014. febr. 7. 09:42
 58/66 A kérdező kommentje:
Igen, de úgy értem van olyan helyzet amikor, valaki nagyon szerelmes például egy másik személybe, vagy tetszik neki, és annak ellenére, hogy az nem foglalkozik vele, nem törődik mégis utána hajt.
2014. febr. 7. 16:47
 59/66 A kérdező kommentje:
Szerintem annyi a lényeg, hogy mindig tudjuk, kire, mire mennyi időt érdemes fordítani, hisz mindig vannak jelek, amik sejtetik, hogy pozitív vagy negatív irányba halad a dolog.
2014. febr. 7. 16:48
 60/66 anonim ***** válasza:
Sajnos nem mindig tudjuk kire mennyi idő érdemes fordítani. Ha így lenne nem lenne annyi válás, meg rosszul müködö kapcsolat, ahol csak a megszokás tartja össze a feleket. Azokról már nem is beszélve ahol terrorizálva és/vagy zsarolva van az egyik fél.
2014. febr. 8. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!