Hova tűntek azok a férfiak, akik még tudtak egykor udvarolni és bókolni a nőknek?
Szeretem meghódítani a nőt, ha nem is bókolok lépten-nyomon. Sokkal jobban szeretem az olyan játékot, amiben mindketten jól érezzük magunkat anélkül, hogy azzal kéne foglalkozni, hogy mennyire bejövünk egymásnak. És ha a lány is megüti azt a szintet, amit elvárok egy kapcsolathoz, akkor nem csak egy éjszakára fog érdekelni. Akkor lesz komoly kapcsolatom, ha azt érzem, hogy igen, "kell" a nő, mert megüti azt a szintet (biztos fontos kijelentés, mert épp dézsavű érzésem van). Addig pedig maradnak az éjszakás kalandok...
23F
udvarolni, bókolni? :DD
minek növeljem a felfuvalkodott egójukat, olyan szövegekkel amiket nap mint nap hallanak, olvasnak, amikor a legtöbb nő mindent félreért azt hiszi csak meg akarják fektetni, saját maguk alatt vágják a fát
Én az a típusú ember vagyok aki szeret udvarolni sőt ösztönösen bennem van az hogy körbedicserjem a nőket. Nem lehet azt se mondani hogy nem próbálkozom mert olyan nő nincs normális körülmények között akit ne tudnék levenni a lábáról.
Eddig jól hangzik mi...? :)
Viszont őszinte vagyok és túlságosan hűséges... Számomra nem játszik az hogy egy egy éjszakára más más nőt dugjak... És mindezek mellet nincs ecset hajam nincs bu**s metroszexuális szokásaim... Igy patthelyzetben vagyok mert sajnos nekem a szexhez érzelem is kell... Talán pont ezért vagyok egyedülálló holott tudok udvarolni.
És szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!