Most mit lépjek? Vagy várjak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akit régóta kinéztem magamnak (hónapokkal ezelőtt).Pénteken összegabalyodtunk (csókolóztunk)és nagyon örültem,mert eléggé bejön.Pont olyan,mint akit megálmodtam magamnak,minden klappol.De most mégsem ír facebookon se,meg semmi.Kéthete még a haverjával voltam ,látott is vele,de nekem már akkor tetszett Ő. Lehet hogy félénk,és nekem kéne írni neki?
Légyszi normális válaszokat
17/L
2014. febr. 3. 22:56
1/3 WheneverYouWant válasza:
Kérd meg az egyik bnődet hogy írjon rá Ő a fiúra és kérdezgesse hogy tetszel e neki vagy hogy mért nem ír rád... Jobb mint ha te írsz mert úgy beadod a derekad egyből és nem lesz kihívás.
2/3 anonim válasza:
velem miért nem történik sosem ilyen?
3/3 anonim válasza:
Ha esetleg összefuttok, köszönj csábosan, ha erre nem reagál, akkor hagyd a fenébe. Vagy ha találkoztok és elkezdtek beszélgetni, akkor flörtölj, akkor ki fog derülni. Ha ezek nem következnek be, akkor várj még, aztán később esetleg ráírhatsz. Régen beszélgettetek facebook-on?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!