Naaa Fiúk a heti hülye kérdés: Ki jönne be jobban? Szép kiöltözött sminkelős lány vs. Rockot hallgató igényes de vad lány? Lányok nektek:illedelmes de vad srác vs. Laza de jó fej srác
húú milyen igényes nőies csajok ezek, szívem vágya egy ilyen "vad" picshával össze szűrni a levet...
(csak vicceltem, undorítóak :sss)
rockot hallgató igényes de vad lány! mert szeretem a rockot meg persze a vad csajokat. mondjuk az sem árt ha jól van felöltözve,mármint lehet rocker, de legyen nőies!
na mondjuk én nem vagyok valami vad, legalábbis kívülről. úgyh nemtom mit szólna egy ilyen vad csaj. azért ha valaki jobban megismer akkor rájön h szeretem az extrém dolgokat, csak ezt nem nagyon mutatom ki.
22/F
Háát nekem valahol a 3. variáció ami kb. ezekből tevődik össze. Sminkelheti magát, de azért ne tegyen magára 2kg-t.. Legyen szépen kiöltözve hallgasson rockot és a vadság is egy jó dolog tud lenni ha azért még normális.
Azokat meg nem értem akik állandóan csak leszólni tudják a rockereket. Sokunk igényesebb mint a legtöbb diszkópatkány. Persze kivételek mindig akadnak. De azt ne gondolja senki, hogy a rockerek alkotják a társadalom alját mert hülyeség.. Mellesleg én is átlagosan öltözködök. De mégsem vagyok 'bunkórocker' sem pláza***.
15/F
Ahham. Persze a diszkósok lenézik azt, aki nem szereti tuc-tuc-tuc zenét. Csendes, vagy éppenséggel hangos megvetéssel tekintenek a nem "hívőkre".
Persze ez más stílusra is igaz. Egy rocker pl utálja a punkokat és viszont, ahogy a rapper sem tartaj embernek a rockereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!