Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Naaa Fiúk a heti hülye kérdés:...

KasumiHayate kérdése:

Naaa Fiúk a heti hülye kérdés: Ki jönne be jobban? Szép kiöltözött sminkelős lány vs. Rockot hallgató igényes de vad lány? Lányok nektek:illedelmes de vad srác vs. Laza de jó fej srác

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 15:46
1 2 3 4
 21/31 pamparamm ***** válasza:
Láttam disco-s "királylányból" is igénytelent, hogy mit hallgat az majdnem mindegy, ha meg mindenevő, akkor az a legjobb így lehet menni mindenféle buliba! Akire most hajtok, kb mindent meghallgat, és igényesen öltözködik, minimálisan sminkel, tud vad is lenni ha kell, értelmes, lehet vele beszélgetni, lehet vele emberek közé menni, jól néz ki, mi kell még?
2014. febr. 3. 16:40
 22/31 anonim ***** válasza:

húú milyen igényes nőies csajok ezek, szívem vágya egy ilyen "vad" picshával össze szűrni a levet...

(csak vicceltem, undorítóak :sss)

[link]

2014. febr. 3. 17:05
 23/31 anonim ***** válasza:

rockot hallgató igényes de vad lány! mert szeretem a rockot meg persze a vad csajokat. mondjuk az sem árt ha jól van felöltözve,mármint lehet rocker, de legyen nőies!

na mondjuk én nem vagyok valami vad, legalábbis kívülről. úgyh nemtom mit szólna egy ilyen vad csaj. azért ha valaki jobban megismer akkor rájön h szeretem az extrém dolgokat, csak ezt nem nagyon mutatom ki.

22/F

2014. febr. 3. 19:29
 24/31 A kérdező kommentje:
Pammparamm grat a kapcsolathoz es egy szo h milyen az idealis lany:NYITOTT es akkor mar nem is kell tobb rem sokaig egyutt maradtok;)
2014. febr. 3. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha akar lehet smink a rock az jó:) vad lehet meg legyen kedves is:))
2014. febr. 4. 16:11
 26/31 anonim válasza:

Háát nekem valahol a 3. variáció ami kb. ezekből tevődik össze. Sminkelheti magát, de azért ne tegyen magára 2kg-t.. Legyen szépen kiöltözve hallgasson rockot és a vadság is egy jó dolog tud lenni ha azért még normális.

Azokat meg nem értem akik állandóan csak leszólni tudják a rockereket. Sokunk igényesebb mint a legtöbb diszkópatkány. Persze kivételek mindig akadnak. De azt ne gondolja senki, hogy a rockerek alkotják a társadalom alját mert hülyeség.. Mellesleg én is átlagosan öltözködök. De mégsem vagyok 'bunkórocker' sem pláza***.

15/F

2014. febr. 4. 17:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Szóval zene alapján ítélünk embereket?
2014. febr. 4. 18:06
 28/31 anonim ***** válasza:

Ahham. Persze a diszkósok lenézik azt, aki nem szereti tuc-tuc-tuc zenét. Csendes, vagy éppenséggel hangos megvetéssel tekintenek a nem "hívőkre".

Persze ez más stílusra is igaz. Egy rocker pl utálja a punkokat és viszont, ahogy a rapper sem tartaj embernek a rockereket

2014. febr. 4. 18:15
 29/31 anonim ***** válasza:
A rockerek nem utálják a punkokat...
2014. febr. 4. 21:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Igazából de. Legalábbis ahonnan én jövök ott igen. Ne kérdezd miért, de voltam punk bulin is, voltam rock bulin is, és a vaskalaposabb fajták mindkét társaságból utálták a másik stílusba tartozót. Egyszer összetalálkoztak, azaz ugyanoda mentek, és majdnem egymásnak estek
2014. febr. 5. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!