Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Naaa Fiúk a heti hülye kérdés:...

KasumiHayate kérdése:

Naaa Fiúk a heti hülye kérdés: Ki jönne be jobban? Szép kiöltözött sminkelős lány vs. Rockot hallgató igényes de vad lány? Lányok nektek:illedelmes de vad srác vs. Laza de jó fej srác

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 15:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Én a house, diszkó zene kedvelő lányokat kedvelem, akik adnak a megjelenésre és nem üresfejű szöszi baba utálom a Rockot.
2014. febr. 3. 15:54
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
fújj a rokker lányok biztos nem, és nem csak a zene miatt, hanem az undorítóan igénytelen öltözködésük miatt..
2014. febr. 3. 15:55
 13/31 anonim ***** válasza:
A rocker pitscha
2014. febr. 3. 16:02
 14/31 A kérdező kommentje:
Tenyleg koszi a valaszokat viszont a rockal nem ertek egyet....Tobb bnom is szereti a rockot de nem rockos ergo nem igenytelenek
2014. febr. 3. 16:05
 15/31 anonim ***** válasza:

"Koszi a kommenteket. Mi a baj a rockal?mar mint szerintem mindenkinek van magarol tobb mondanivaloja de nem vagom miben kulombozik a rockot hallgato es a popo hallgato egymastol?"

Kérdező: A rock-al sokaknak az a baja, hogy éjjel nappal bakancsba járnak, meg csak fekete nem divatos ruhát hordanak, meg nem nyálas csöpögős emberek, így egy diszkós ecsetfejű metroszexuális félbvzi nem tud velük mit kezdeni.

És ezért jönnek az igénytelen, jelzővel, meg hogy buta mind, meg hőzöngős, meg balhés, stb stb.

Sok jelzőt hallottam az évek alatt.

Lényeg, mindenki valami lepukkant csövest képzel el ha a rocker szót hallja.

Ő nem hogy rocker, de metálos

[link]

Na lehet fapfappolni srácok!

2014. febr. 3. 16:06
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát mindkettő miért ne lehetne egyszerre? :P (mármint lányból)
2014. febr. 3. 16:14
 17/31 anonim ***** válasza:

Megláttam egy gyönyörű, igényes, szépen kiöltözött lányt, aki azonnal megtetszett. Mikor összejöttünk, kiderült, hogy az Iron Maiden-t imádja! Mit volt mit tenni, az együtt töltött 20 év alatt már én is megszerettem!

De jó, hogy nem egy vad lány, mert azokat nem csípem ma sem.

44/F

2014. febr. 3. 16:25
 18/31 anonim ***** válasza:

Én is a rockot szeretem, de az életben nem mondaná meg rólam senki kinézet alapján. Valószínűleg az ilyen fekete ruhás lógó láncos sötét hajú sötét sminkű csajok ugranak be a jónépnek a rocker csajról és ez a bibi. Ilyen lánnyal én sem szívesen ismerkednék, de úgy érzem, hogy nem feltétlen kell annak meghatároznia az öltözködést/kinézetet, hogy valaki milyen zenét szeret. Én például sose öltöznék úgy mint egy tipikus hínárhajú, bakancsos rocker a hegyalja fesztiválon. Igaz ami igaz én nem is olyan fajta rockot hallgatok. Rock és rock között is van különbség. :)

A vadság nem tudom miben nyilvánul meg így nehéz eldönteni.

2014. febr. 3. 16:27
 19/31 anonim ***** válasza:
Olyan nő, akinek fekete a haja, ápolt, vad, karakán, életvidám okos öltözzön normálisan, és rock zenét hallgat lehetőleg power és heavy metalt, de többi irányzat is elmegy. Smink nem érdekel, csak ne legyen máz
2014. febr. 3. 16:35
 20/31 anonim ***** válasza:
Miért gondolja mindenki azt h minden rocker igénytelen, tudatlan, barmok?Ne általánosítsatok!Sztem a kérdező nem az árokba fekvő tablettás bort vedelő retkes punkokra gondol.Osztály társam is Goth/Rocker de nem igénytelen sőtt szép és az iskola 1ik éltanulója.Am nekem a vad rocker jobban bejön:)
2014. febr. 3. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!