Ti bejelölnétek facebookon a helyemben? 23 l
nem igazán ismerem, csak látásból, de ha kb kéthetente találkozunk, állandóan szemezünk, kölcsönösnek tűnik a dolog.
ti bejelölnétek? a nevét csak úgy kiderítettem,nincs csaja, de személyesen nem ismerem.
csak érdekel, h lány létemre mennyire lenne merész, ha bejelölném szerintetek? :D
Van olyan emberi tulajdonság, h félénkség. Nem merek vmi mondvacsinált indokkal odamenni hozzá. Ennyi. Ez nem a felnőttesség, hiánya, hanem egy jellemvonás. Nem sír a szám, nem nyavalygok, én ilyen vagyok, elfogadom, ami ezzel jár. És nem az a fajta vagyok, aki gépen ismerkedik, mint írtam is, nem jelölném be, mert nem ilyen vagyok.
A kérdést pedig illendő lenne kedves utolsó például elolvasni. Nem tanács kellett ugyanis, hanem válasz! Ti bejelölnétek-e. Ez csak egy kérdés volt, ami arra irányult, h manapság ez hogy megy a nagy átlagnál. De nyugodtan nézzetek ismeretlenül hülyének.
Kérdező, és mégis mit számít, hogy mi mit csinálnánk? Ha most kapsz 10 olyan választ, hogy igen bejelölném,akkor bejelölöd? Vagy tíz nemet és akkor nem?
Írod, hogy félénk vagy, akkor mi most mit tudunk tenni? Látszólag nem akarsz hozzámenni a sráchoz, de be se akarod jelölni fészen, mert jaj az meg már milyen. Tulajdonképpen mit is akarsz? Jelöljük be neked helyetted? Kell neked a srác? Akarsz kezdeményezni? Megvárod amíg ő teszi ezt meg? Válaszold meg magadnak a kérdéseket és döntsd el, hogy mit fogsz tenni, de úgy, ahogy neked jó és ne úgy, ahogy egy oldalon egy rakás ismeretlen ember mondta.
Egyébként meg nyilván úgyse lenne merszed bejelölni, mert félénk vagy, mint ahogy mondod. Így igazából nem tudom mit mondhatnánk neked, ha egyszerűen személyes gátja van a dolognak.
csak arra voltam kíváncsi, h mások A HELYEMBEN mit tennének. egyszer odamegyek majd hozzá, vagy ő énhozzám, TÖKMINDEGY!!!! mondom, nem az a lényeg, h én mit teszek, hanem h TI, a válaszolók milyen arányban, mit tennének. és fogggalmam sincs, h miért, de érdekelt, h mi van a facebook generáció fejében.
tudom, h nem szokványos a kérdés, de nem gondoltam, h ennyire félreérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!