Ti bejelölnétek facebookon a helyemben? 23 l
nem igazán ismerem, csak látásból, de ha kb kéthetente találkozunk, állandóan szemezünk, kölcsönösnek tűnik a dolog.
ti bejelölnétek? a nevét csak úgy kiderítettem,nincs csaja, de személyesen nem ismerem.
csak érdekel, h lány létemre mennyire lenne merész, ha bejelölném szerintetek? :D
Miért ne jelölhetnéd be?
Engem is már bejelölte olyanok akiket nem is ismerek.
Valamelyikkel egész jól elbeszélgettem chaten. :)
:D kövezzetek meg, de nem merem bejelölni.
inkább elszúrom. :/ lehet h ilyen az agyi szintem igen, mai viszonylatban fura lehet. de nem vagyok egy nagy facebookos, profilképem nincs is pl.
ekkor is bejelölnétek? nem is ismerem igazából.
:DD jesszus, bocsánat h így a lelketekbe tiportam.
én személyesen szoktam beszélgetni és úgy kezdem, tudom maradi dolog.
te még mindig nem fogtad fel,hogy miről beszélünk?
pont arra utaltam,hogy személyesen kellene beszélned vele,ha már állítólag minden találkozás alkalmával szemeztek.ehelyett te kinyomoztad a nevét,azt,hogy nincs "csaja" és azon agyalsz,hogy bejelöld-e f_szbukon,ahol még képed sincs,tehát még ennyi esélye sem lenne,hogy felismerjen.
15-16 éves kislányként viselkedsz...
hmm akkor tényleg nem vagyok normális ezek szerint. mindig is sejtettem. :D
majd akkor lefotózom magam szuper mélyen dekoltálva,és bepucsítva, lehetőleg tükörbe fotózva, berakom profilképnek. bejelölöm és írok, h heló egy szupermarketből ismerjük egymást, nagyon tetszik a zöld egyenruhád. ez akkor remélhetőleg felnőtthöz méltó leszek. muszáj lenne haladnom a korral ugyebár.
amúgy vicc nélkül köszi azért a válaszokat, meg az oltásokat is. jobb mintha nem válaszolt volna senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!