Engem zavarna, nagyon nem tetszenek a tetoválások, így nem örülnék, ha a páromnak lenne. Persze nem nézek le senkit, akinek van, legyen nyugodtan, de nem az én ízlésem.
2014. febr. 2. 20:06
12/20 anonim válasza:
Szerintem vonzó ha a fiún van tetoválás, legalábbis nekem nagyon bejönnek az olyan fiúk akiknek van tetoválásuk ( persze csak mértékletesen , és nem fedi az egész testét tetoválás) És igen az előző kommenteőkhöz hasonló a véleményem, legyen valami jelentése is annak amit magadra akarsz varrattatni. :)
2014. febr. 2. 20:08
13/20 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a tetoválás, talán pont azért, mert ez nem egy "divatos" darab. Viszont, ezt mellékes, mert nem csak egy tetováláson múlik, hogy milyen kimenetelű lesz az ismerkedés, inkább a személyiségeddel nyűgözd le a lányt és utána a testeddel és persze a tetoválással.
Nekem nincs tetoválásom, bár gondolkozok rajta.
(Szerintem lapockán jobban mutatna)
2014. febr. 2. 20:13
14/20 anonim válasza:
Asszem nem számít annyira, de azért nem pozitív. Ez számomra csak magamutogatás. Még ha egy szép ábra, életkép lenne, arra mondanám, hogy legalább vmi hangulatot sugároz ami tetszik...
2014. febr. 2. 20:25
15/20 anonim válasza:
Nézel Supernaturalt? Ott láttam a fiúkon ilyen tetoválást! :)
2014. febr. 2. 20:39
16/20 A kérdező kommentje:
Igen nézek, onnan jött a dolog. Megtetszett, mindig is szerettem az ilyen misztikus dolgokat. Nem szeretem a magamutogatást, ezért is varratnám olyan helyre ahol nemlátszik, max ha felső nélkül vagyok. Nem azért csinálnám mert divatos, hanem mert egyedi, ahogy minden ember egyedi a maga módján.
Az itt kommentelők közül kíváncsi vagyok, kinek milyen tetoválás jön be. Egy-két linknek örülnék. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!