Kérdezhetek tőle ilyet?
Van egy srác, 28 év körüli, hónapok óta ismerkedünk, de én eddig nem néztem rá "úgy". Mostanában viszont kezd komolyan megtetszeni. Sokat beszélgetünk, és azt mondta, még soha nem volt viszonzott szerelme, nem volt barátnője.
Emiatt jutott eszembe, hogy akkor ő eddig soha nem szexelt szerelemből. Ez nagyon rossz lehet, ennyi idősen, főleg ha vágyna rá az ember..
Viszont marhára érdekelne milyen gyakran szexelt érzelmek nélkül.. Mert nekem ez számít. Nyilván nem várom el tőle, hogy szűz legyen, de én 25 éves vagyok, és igaz.évekig együtt voltam az előző barátommal, de rajta kívül senkivel nem voltam, nálam a szex és a szerelem együtt elfogadható, és hasonló barátot keresek.
Még ismerkedünk, ezért nem tudom van-e jogom ilyen kérdést feltenni neki :( Pedig a válasza sokat segítene abban hogy eldöntsem, illik-e hozzám.
Én azt mondanám, hogy mi közöd van hozzá, és soha többet nem beszélnék veled.
20/F
Kedves 20 éves válaszadó, azért ilyenkor nem sajnálom, hogy öregszem, és nem 20 évesekkel kell már kezdenem.. :)
Azért hidd, el valamennyire érinti a másikat a partner szexuális előélete, sajnos.
Utolsó, szerintem igen, csak neked logikus. :(
Bár nem mondta, de célozgatott rá, hogy azért alakultak kapcsolatai, csak nem hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!