Hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Hol találok olyan lányokat, akik nem cigiznek, nem isznak, nem nagyon járnak el rossz bulikba? Főleg Nyíregyháza környékén érdekelne. 19/F2014. jan. 17. 19:39
1/5 WheneverYouWant válasza:
Akkor talán nézz körül Nyíregyháza környékén... ott biztos találsz... máshol valószínűleg nem.
2/5 Csakegylány.17 válasza:
Max milyen messze Nyíregyházától?
4/5 anonim válasza:
nem cigizek, nem iszom, nem járok rossz buliba és nem vagyok Nyíregyházi.
5/5 anonim válasza:
én nemrég ráakadtam 1 ilyen emberre de már enm tudom hol és ki volt.
próbálkozhatsz könyvtárban meg egyetemen, könyvesvboltokban, vagy valami sportosabb helyen. lényeg, hgy próbálj olyan lányokat keresni akik értelmesebbek és egészséges életűek. ha te magad is ilyen édeklődésű vagy és kiteszed a lábad otthonról, akkor van esélyed. neten nem sok. és szerintem kerüld a rockereket, mert azok többsége alkoholista bagós állat. biztos van kivétel, de inkább az unalmas kislányos lányok közt találsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!