Fiúk, ti mit gondoltok az olyan lányokról, akik komolyan veszik a tanulást és előbbre valónak tartják a hétvégi buliknál? 19/L
kérdező, igen, megéri :)
19-es, náluk van fontossági sorrend nem úgy mint a .....-nál és igen is akarnak csak kevés olyat találnak aki pl intellektusában hasonlít rájuk
Az én barátnőm is ilyen. Ha hazajön a suliból megírja a leckét, utána elmegyünk valamerre aztán este meg tanul. Aztán utána vasárnap tanul. Péntek és a szombat szabad neki, akkor bulizunk (persze ne ivásra meg discora gondoljatok, hanem csak baráti társaságra). És amúgy szép. És mindenki szerint jófej.
16 F
köszönöm, az én voltam :D
manapság sajnos egyre kevesebben gondolkodnak úgy ahogy pl Te, lehet ezért tartunk ott-ahol.... :\
Pontosan.
Ezért mondtam, hogy nagyon jó tanulókat láttam gázórát leolvasni, és kettes átlagút céget vezetni.
Szóval az iskola egy dolog, az élet meg egy másik. A kettő között egyensúlyt kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!