Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes lány kerüli a kedves, jószívű fiúkat és csak a bunkó, érzéketlen, kegyetlen fiúkhoz vonzódik ösztönösen? Hogyan lehetnék olyan kegyetlen, hogy minden lány engem akarjon?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 21:54
1 2
 11/12 BrazenHeart válasza:

Ne, ne akarj kegyetlen lenni. Jó vagy így, ahogy most vagy. Azok a lányok, akik bunkó fiúkkal vannak párkapcsolatban, azt nem feltétlenül azért teszik, mert a bunkóság annyira vonzó és férfias tulajdonság lenne. Hanem lehet, hogy azért, mert egy fiú hiába bunkó másokkal, ha meg akar szerezni egy lányt, akkor gondolom vele kedves lesz. Nekik pedig imponál, hogy "Másokkal bunkó, és csak én tudtam elérni, hogy kedves legyen velem". Azzal, hogy bunkók, egyesek azt próbálják sugallni tévesen, hogy milyen erősek, és valaki ezt elhiszi.

Vagy pedig a kemény kéreg alatt, amit mindenki lát, lakozik egy értékes ember, akit csak a lány ismer, mert ő tölt vele több időt. És ez fontosabb számára mások, párjáról alkotott véleményénél. Szóval mások lehet, hogy csak annyit látnak az adott srácból, hogy milyen bunkó, de a lány lehet, ismeri másik oldalát is.

Szóval szerintem ne a bunkósággal próbálj meg hódítani, nem valószínű, hogy össze fog jönni. :D

2014. márc. 1. 15:12
 12/12 anonim válasza:
Nem az összes, sőt a többség nem!Akik igen, azok nem a hozzád hasonlókhoz valóak!Elhiszem hogy szépek, kirívóak, de ez csak a felszín. Nyiss a kedves, nem kirívó lányok felé, hidd el nagy kincs van bennük!A szintén kedves, jószívű lányok érdemlik meg az ilyen kedves, jószívű fiúkat mint te.
2015. jún. 14. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!