Mi volt a legszemetebb húzás amit egy fiú/lány elkövetett valaha ellened?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 12:07
1/10 anonim válasza:
Megcsalasnal nincs szemetebb ... mondjuk a hazugsag sem sokkal jobb.
2/10 anonim válasza:
A ledurvabb viszont, amikor a gyerek 18.eves szulinapjan derul ki, hogy a gyerek ver szerint nem is az apa-e.
3/10 anonim válasza:
Legénybúcsún ku..ázott,megdugta a táncoslányt. Elmaradt az esküvő:-(
4/10 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátom csaja lesmárolt ( én rögtön elutasítottam, mert hát na ), direkt nem szóltam erről egy szót sem a barátomnak, erre 1-2 héttel később a csaj úgy állította be, hogy én smároltam és magát állította be a jó lánynak ( szóval felcserélte a két szerepet ) és így elvesztettem a legjobb barátomat. Azóta sem beszéltem egyikükkel sem, ez volt másfél éve.
6/10 anonim válasza:
Mikor csókolóztunk, kitolta a protézisemet a számból.
7/10 bassontop válasza:
10/10 anonim válasza:
amikor bejöt a helyettes tanár és mondta hogy tanár azt üzeni h dogát írunk ö inkáb mindenkinek adot egy egyest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!