Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent mindez? A barátjána...

Mit jelent mindez? A barátjának tekinti? Lehet több is? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki ismer egy fiút, akivel nagyon jóban van, sokat beszélgetnek. Szoktak találkozgatni is, és a barátnőmnek nagyon bejön a srác, egészen belehabarodott. De a fiú nem igazán ad olyan jeleket, amik egyértelműen arra utalnának, hogy szerelmes. És volt rá példa többször, hogy a fiú a barátnőmnek más lányokról mesélt, hogy például milyen csinos lányok vannak a sulijában, hogy xy ilyen meg olyan...

Mit jelent, ha más lányokról beszél neki? A barátjának veszi? Ugyanakkor nagyon aranyosan viselkedik a barátnőmmel mindig, érdeklődő, ír neki sokszor.

16/l (már a barátnőm)

2014. jan. 31. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Igen, a barátnőd... persze...

Üdv,

A szomszédom.

2014. jan. 31. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne írogassátok, hogy miért nem a barátnőm kérdezi ezt meg, mert ő kért meg erre, mivel nincs fent gyakorin. Köszi.
2014. jan. 31. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy mi értelme azt kamuzni, hogy nem rólad van szó? Nincs kijelezve a felhasználód, senki sem tudja ki vagy...
2014. jan. 31. 20:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Én meg azt nem értem, hogy unatkozhat valaki annyira, hogy itt kekeckedik. Illik hozzád a neved.

Nem muszáj elhinni, ha tudsz válaszolni, segíteni, akkor kérlek tedd meg. Én is 16 éves vagyok, az ember ennyi idősen már nincs azon a szinten, hogy kamualany mögé bújik...

2014. jan. 31. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
a barátnődnek 3 percbe tellne regelni, üzenem neki.
2014. febr. 4. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

De ha már fent vagyok, miért ne írjam ki?

És kérlek, fejezzétek be ezt a kötekedést...

Nem az volt a kérdés, hogy vajon kamualany mögé bújtam-e - mivel nem.

2014. febr. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!