Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Inkább gimnáziumban vagy...

Inkább gimnáziumban vagy egyetemen lendül fel az ember baráti és szerelmi élete?

Figyelt kérdés
Anya azt mondta, hogy gimnáziumban rengeteg barátot szerzek és sok fiú fog legyeskedni körülöttem. Most vagyok végzős, szerintem nem volt igaza, annyira nem volt eseménydús az utóbbi 4 év, bár fiúk kétségkívül akadtak, de erős barátságok nem köttettek. Igaz a szülővárosomban van a gimi, és most egy idegen helyre megyek, reménykedek azért a "kalandos, bulis" években. Annyira nem éreztem jól magam, úgy vélem egyetemen jobb lesz, de már ismerősök elkezdtek ijesztgetni, hogy semmi esélyem se lesz új arcokkal ismerkedni, csak ha koleszos leszek. Együtt vannak a szüleim, van munkájuk, egyke vagyok, 100km-re lakok az egyetemem városától. Nincs akkora esélye, hogy felvesznek. Nektek mi a tapasztalatok? Nektek gimihez vagy egyetemhez kötődtek kellemesebb, tartalmasabb élmények, emlékek?
2014. jan. 30. 22:15
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
mármint koleszba nem fognak felvenni
2014. jan. 30. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
egyetem jobb
2014. jan. 30. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Emberre válogatja. Van, aki korábban, van aki csak később tud megnyílni. Nekem párom gimi óta van velem, már egyetemre jár ő jóideje, én most kezdtem. Barátságok is vannak olyanok, akikkel szerintem már nem fog megszakadni, de megismertem itt is olyanokat, akikkel lehet valami, mivel kis csoportként ugyanazokért a célokért küzdünk. Sokkal nagyobb riválisa az embernek az egyetemi csoporttársa emiatt, de a közös célok miatt sokkal erősebb, életre szóló barátságok köttethetnek. :)
2014. jan. 30. 22:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Középiskolában rengeteg barátot szereztem , voltak akik az idők folyamán kipotyogtak , de sokkal még ma is tartjuk a kapcsolatot.Az első igazi szerelem is gimis koromban talált rám sajnos nagy csalódás lett a vége . Most elsőéves egyetemista vagyok. A kollégista élet nagyon tetszik , igazi baráti közösség alakult már ki sok embert meg lehet ismerni és jókat bulizni . A bejárósságról nincs tapasztalatom , persze attól még ismerkedhetsz csoporttársakkal szünetekben , de lehet , hogy csak lazább kapcsolatok alakulnak ki.
2014. jan. 30. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért pont a koleszba ne vennének fel?
2014. jan. 30. 22:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az egyetem jött be jobban. Hasonló érdeklődésű emberekkel találkozol a szakodon. Az első szerelmem is egyetemhez köthető.
2014. jan. 30. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Sem a gimiben, sem az egyetemen nem vettek észre a fiúk, értékes barátságot sem szereztem, csak ivócimborákat.

Munkahelyen munkatársak lettek nagyon jó barátok (lévén olyan munkahely, hogy nincs feljebbjutási lehetőség, így olyan éles rivalizálás sem).

Fiúkat a leg lehetetlenebb helyen ismertem meg, könyvtár, ruházati bolt, kocsma, templom, szántóföld (dolgoztam falun egy ideig).

Volt, hogy párhuzamban hárman "harcoltak" a kegyeimért és a vicces, hogy egyik sem tetszett, hanem egy negyedik.

Aki miatt heteken át rágódtam, hogy észre sem vesz de végül leszólítottam és sikerült.

De az iskolában nem tűntem fel ilyen téren senkinek, nem voltak hihetetlen bulik, egyetemen koliban volt egy-kettő, de azok sem egetrengetőek.

Én ha fogtam magam és elmentem valami otthonos kocsmába, ott találtam olyanokat, akikkel tudtam bulizni.

2014. jan. 30. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki szociálisabb típus az mindkét helyen megtalálja az örömét, ha valaki visszahúzódó az sem fog szerintem hirtelen antiszocból aktív, népszerű ember lenni. Bár biztos vannak kivételek. De a lényeg, hogy sajt véleményem szerint (nem kötelező egyetérteni vele)nem a hely dönti el, hogy milyen a társasági életünk, hanem a saját személyiségünk.

Az én emlékeim: klassz gimis éveim voltak, találtam jófej embereket, jó sok klassz bulin voltam. Most járok egyetemre ezt is nagyon élvezem, itt is sok barátom van, sok helyre járok el -> de ezek az én személyiségem, igényeim miatt vannak, mert kb ugyanolyan arcok, lehetőségek vannak itt is, mint előtte voltak.

2014. jan. 30. 22:39
 9/14 Költőnő? ***** válasza:
nekem mindkét helyen sok barát, haver lett, de gimiből konkrétan senki nem maradt meg, viszont gimin kívülről igen. Főiskolán megismertem ismertem meg pár nagyon jó barátom, de sztem nem volt köze a kolihoz. Bár tény, h voltak húzós bulik... :)
2014. jan. 30. 23:01
 10/14 Költőnő? ***** válasza:

sry, ismertem meg. Szóismétlés volt.

Ja, és ami meg a pasizás részét illeti: vhogy úgy alakult, h az aktuális fickóimnak soha köze nem volt az adott intézményhez.

2014. jan. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!