Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha régebben nem jött össze,...

Ha régebben nem jött össze, most lehetséges, ha már mindketten kiéltük magunkat? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, és a srác is annyi, akivel évekkel ezelőtt egy buliban ismerkedtem meg a baráti társaságom által. Még akkor kicsit komolytalanabbak voltunk. Nagyon hajtott (meg kis komolytalan bulizós hülyegyereknek tartottam), de én akkoriban másba voltam szerelmes, de az az eset kilátástalan volt. Egy ideig távolságtartó voltam vele, bár nagyon tetszik a srác és ez kölcsönös. Többször is buliztunk együtt, nagyon jól eltáncoltunk, jól érezte ő is magát ez látható volt, egész végig mellettem volt a buliban, beszélgettünk, érdeklődött, próbált megismerni láthatóan. Egyszer volt h smároltunk is, aztán annyiba maradt. Egyébként egy suliba járunk és volt h beszélgettünk is nem egyszer, volt h megdicsért úgy h mások is (barátnőim, haverjai) hallották: de csinos vagy, szép a szemed :)) De amikor beszélgettünk akkor nekem barátom volt, és amikor vége lett a kapcsolatomnak neki lett, utána vége lett neki, és nekem lett megint kapcsolatom és neki is. Most ott tartunk h egyikőnknek sincs senkije. Látott is vele párszor és olyankor nem igazán mosolyogva köszönt, de egyébként mindig jó kedvünk van ha látjuk egymást. Amikor köszön általában megjegyzéseket tesz: ez igen, kacsint néha olyan aranyosan nem ilyen nőcsábászosan :D Volt h buliba is találkoztunk, de már külön társaságban, és akkor is jelzett felém h jól táncolok meg csini vagyok. Volt h látta h megyek le a bulihelyen és jött le utánam a haverjaival, és le sem vette rólam a szemét egész este, de odajönni már nem jött. Szóval voltak szituk. Úgy gondolom néha én csesztem el h közömbös voltam, pedig tetszik a srác. Ő olyan karakter, aki 10-ből 8 lánynak bejön. Mellesleg érzem a szikrát köztünk, és ezzel ő is tisztában van.

Szerintetek ha akarna valami komolyabbat v csak szexet?

Megérne egy esélyt adni, ha odakerülne a sor? Azért kérdezem mert a bulizást nem nőtte még ki de valószínű nem is fogja, bár ez engem úgy nem zavar mert én is eljárok néha-néha. Még nem érzek iránta semmit, szimplán vonzalmat. Bár kicsit elszúrtam a dolgokat mostanában amikor leszólított.... mert félvállról vettem a dolgokat, rossz kedvem volt. De ha lesz alkalom jóváteszem.

Szerintetek esély? véleményt írjatok! :D

2014. jan. 30. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Blaaaablablabla blaa blaa

Ja.

Ne a szexre adja esélyt. Bizonyítsatok mindketten, aztán majd meglátod.

Ezt nem tippelgetni kell, hogy szerethet-e, majd meglátod.

2014. jan. 30. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy őszinte, jó barátság szexel indul! De az akár át is alakulhat.
2014. jan. 30. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! :))))
2014. jan. 30. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Valaki ezt végigolvassa?:)
2014. jan. 31. 13:29
 5/5 shopgirl27 válasza:

négyes:igen.

Szerintem van esély csak legyél kedvesebb, bátrabb. Ha komolyan gondolod, ha nem, akkor hagyd...a szikra nagyon fontos! Nekem egy párkapcsolathoz mindenképp kell hogy legyen. Fontosabb mint más. És hidd el, nem mindig van.

2014. máj. 27. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!