Ismerkedéskor mindig rájövök, hogy a nők nagy része túl unalmas, egyszerű nekem. Miért lehet ez?
Nehéz igazán érdekes nőt találni, a legtöbb engem is idegesít. Nagyon idegesít. Lassan 3 éve bírom... :)
Így élni nehezebb, de igazabb, úgyhogy örülj, hogy nem vagy tömegember.
Szerintem te tartod magad sokra,kedves kérdező! En nem igazán kedvelem (és ez enyhe kifejezés) az olyan embereket, akik az álfilozofikus gondolkodás eszköztárát felvonultatva azokat a témákat feszegetik, amelyeket te is írtál, és egyszerűnek titulálják azokat az embereket,akik az első randin nem a "szerinted mivégre vagyunk a Földön?" és hasonló kérdésekre kívánnak választ adni... Volt "szerencsém" ilyen emberekhez már, és sajnos az a tapasztalatom,hogy magukat rendkívül intelligens, eredeti, összetett személyiségnek látják, holott önálló gondolatuk semmiről nincs.. A vég nélkül ismételgetett sablon adta magabiztosság pedig táptalaja a "nekem mindenki egyszerű " gondolkodásmódnak.
Üdv,
Egy végtelenül egyszerű lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!