Lányok, ismerkedéskor mennyire lehet taszító ha akivel ismerkedtek annak van olyan kedvenc filmje amin nem tudj@ visszatartani, hogy ne sírjon?
Figyelt kérdés
Röviden: Nem szeretem a nyálas filmeket, sem az ilyen sírosokat nagyon( apukám viszont nagyon, de engem nem kötnek le) viszont van egy film, mely nagyon közel áll hozzám, ami nem más mint a Forrest Gump(ez is a kedvenc filmem már nagyon rég óta). Nagyon szeretem,már kb 10x megnéztem 2 év alatt, viszont nem tudom úgy végignézni,hogy nem sírnám végig, nagyon megfog főleg a vége ,Jenni halála. A volt barátnőm is szerette ezt a filmet, viszont együtt soha senkivel nem néztem még meg. Ha ismerkedéskor szóba jön, hogy engem nagyon megfog ez a film akkor az taszító tényezőként jelenik meg, vagy netán pozitív is lehet ? vagy erről egyáltalán ne is beszéljek ismerkedéskor és maradjon csak az én kis dolgom,hogy van egy film ami nagyon közel áll hozzám és nem tudom úgy megnézni,hogy ne fogna meg? 21/F2014. jan. 15. 21:35
1/7 anonim válasza:
Én másik jelenetnél bőgöm el magam kis híján. Mikor visszarohan állandóan az erdőbe, hogy "meg kell találnom BB-t" Kib@s*zott megható:(
2/7 anonim válasza:
Én is mindig elsírom magam a Texasi láncfűrészesen.Olyan romantikus.
3/7 anonim válasza:
Engem megdöbbentene! Én a Fűrész és ehhez hasonló "kedves" filmeket nézek, de nem ettől dőlne el. Természetesen mindenféle filmet megnézek és akár még egy nagyon jó kis beszélgetés is kisülhetne belőle, hisz mindenki más nézőpontból beszélne a filmről. Egyébként én is láttam és tényleg hihetetlenül jó film. Egyébként simán beszélhetnél a filmről, de talán egy kicsit meg kéne ismerkedned vele mielőtt beszámolnál a kis titkodról.
4/7 anonim válasza:
Titanic <3
De a Sikoly 4 alatt sírok a legtöbbet. Mielött megnézem, kell vennem 2 csomag papírzsepit és 1 csomag wc papírt, hogy ha elfogyna a zsepi, akkor abba tudjam törölni a könnyem.
5/7 anonim válasza:
ugye tudod,hogy ez inkább aranyos,mint taszító? mármint, én is mindig sírok a forrest gump-on (egyik kedvencem nekem is), és semmiképpen sem taszítana, ha a pasim elpityeredne rajta :) inkább megosztanám vele a százas-zsepit :D
17/L
6/7 anonim válasza:
Nem visszataszitó. Egy film, ami teli van érzelmekkel. Haverom a Titanicon sirta el magát, persze nem híreszteli.
7/7 anonim válasza:
én örülnék, hogy végre találtam egy érzőszívű pasit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!