Miért nem ír vissza? Mi történhetett?
A történet maga annyi, hogy egyik héten láttam a buszon egy lányt, akit pár nappal később meg is találtam facebookon. Ask.fm-n kérdezgettem tőle pár dolgot (Nem nyomultam, meg semmi. Név nélkül kérdeztem.) Egyik kérdésemnél megkérdezte a nevemet, előszőr nem akartam elmondani, mert kicsit félősebb típus vagyok, de a végére még is elmondtam. Pár nappal később megint kérdeztem tőle, megint megkérdezte, hogy ki vagyok, és írtam neki, hogy a 'múltkori.' Erre a válasza csak annyi volt, hogy jelöljem be és írjak rá legyek szíves. Így is tettem. Azóta nem ír vissza és nem is jelöl vissza.
Tudom, hogy nem tragédia meg minden, csak egyszerűen nem tudom, hogy akkor miért kért meg rá.
Megnézte volna a képeim, és nem jöttem be neki?
Köszönöm.
Én 15 éves fiú vagyok, ő 14 éves lány.
Hogy miért nem mentem? Hát mint írtam is: Kissé félénk típus vagyok. Meg attól mert valaki első látásra szimpatikus, nem fogok odamenni.
Amúgy a külsőmről: Szerintem csúnya nem vagyok, olyan átlagos körüli.
Nem hiszem, hogy nem volt ideje. De mivel valami oka csak volt, hogy ne írjon vissza, ezért nem hiszem, hogy sok esélyem lenne. Max. megpróbálok szemezgetni vele, aztán hátha. :)
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!