Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ír vissza? Mi...

Miért nem ír vissza? Mi történhetett?

Figyelt kérdés

A történet maga annyi, hogy egyik héten láttam a buszon egy lányt, akit pár nappal később meg is találtam facebookon. Ask.fm-n kérdezgettem tőle pár dolgot (Nem nyomultam, meg semmi. Név nélkül kérdeztem.) Egyik kérdésemnél megkérdezte a nevemet, előszőr nem akartam elmondani, mert kicsit félősebb típus vagyok, de a végére még is elmondtam. Pár nappal később megint kérdeztem tőle, megint megkérdezte, hogy ki vagyok, és írtam neki, hogy a 'múltkori.' Erre a válasza csak annyi volt, hogy jelöljem be és írjak rá legyek szíves. Így is tettem. Azóta nem ír vissza és nem is jelöl vissza.

Tudom, hogy nem tragédia meg minden, csak egyszerűen nem tudom, hogy akkor miért kért meg rá.

Megnézte volna a képeim, és nem jöttem be neki?

Köszönöm.

Én 15 éves fiú vagyok, ő 14 éves lány.

2014. jan. 28. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
sanszos
2014. jan. 28. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
ha buszon láttad miért nem mentél oda hozzá? :D
2014. jan. 28. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem az lehet. én máskor akkor csináltam iylet ha nem tetszett
2014. jan. 28. 16:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Hogy miért nem mentem? Hát mint írtam is: Kissé félénk típus vagyok. Meg attól mert valaki első látásra szimpatikus, nem fogok odamenni.

Amúgy a külsőmről: Szerintem csúnya nem vagyok, olyan átlagos körüli.

2014. jan. 28. 19:38
 5/10 A kérdező kommentje:
De amúgy még annyi, hogy amikor először kérdezte a nevemet, akkor szerintem (legalábbis én biztos így tettem volna.) megnézte a képemet, mivel szerintem nem véletlenül kérdezte meg. :)
2014. jan. 28. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Hopp. A második "szerintem"-t ne nézzétek oda. :)
2014. jan. 28. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy pont, hogy nem nézte meg, ezért mondta, hogy jelöld be, hogy ne neki kelljen kersgélnie ki is vagy. Aztán látta a képed és nem jössz be neki, vagy a másik opció, hogy nem ért rá, hogy írjon meg visszajelöljön, bár eztnehezen tudom elképzelni, mert egy 14 éves lánynak még nincssok dolga az életben.
2014. febr. 2. 01:47
 8/10 anonim válasza:
szerintem megnézte a képeid és nem jössz be neki vagy lehet az is hogy az üzeneteit nem nézte meg de menny oda a buszon hozzá beszélgess vele abból majd kiderül. hajrá :)
2014. febr. 2. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy nem volt ideje. De mivel valami oka csak volt, hogy ne írjon vissza, ezért nem hiszem, hogy sok esélyem lenne. Max. megpróbálok szemezgetni vele, aztán hátha. :)

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!

2014. febr. 3. 01:00
 10/10 anonim válasza:
Nem jössz be neki, az ilyen idős lányok mindig az idősebb pasikra mennek, nekem is f4szom ki van ezzel, miért nem jó nekik egy viszonylag velük egy idős srác?!
2014. márc. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!