Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történhetett velem? Hogyan...

Mi történhetett velem? Hogyan szerezzem vissza a könyvek iránt érzett imádatom?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek olvasni,szeretem a könyveket.Elég sokat olvastam az utóbbi időben,de másfél hete nem nagyon megy. A könyvek sem érdekelnek úgy,mint rég.Ha olvasok,nem fogom fel úgy,mint rég.Csak pár betű egymás mellett.Eléggé magam alatt vagyok,egyedül és rossz kedvem van.Mit tegyek hogy legalább olvasni tudjak még?Nem élvezem már úgy,mint régen.:( Megyek a könyvfesztiválra hétvégén,és nem tudom mit vegyek,nem tudom mit olvasnék.

Kérlek,valaki segítsen!

2013. jún. 6. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Amugy besokaltal ez mindenkivel megesik1-2nap/het mulva ujra ugy fogsz tudni olcmvasni ahogy eddig
2013. jún. 6. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én évekig imádtam olvasni de most vagy fél éve alig 1-2 könyv sikerült :( remélem neked nem lesz ilyen :(
2013. jún. 7. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Másfél hét nem a világ, akár még egy pár hónapos "uborkaszezon" is normális. Megoldás lehet, ha valami nagyon jó könyvvel próbálkozol. Ez vissza szokta hozni az ember életkedvét. (Ha megírod a "paramétereidet", szívesen ajánlok, ajánlunk könyveket.)
2013. jún. 7. 09:43
 4/4 anonim válasza:
Én pl. a könyv hangulatához hasonló zenéket hallgatok olvasás közben :)
2013. jún. 8. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!