Mennyire gáz az ha valaki 28 évesen a neten ismerkedik? Volt már valakinek ilyen korban ebben sikere? Nekem eddig nem nagyon sikerül semmit összehozni.28F
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 21:10
1/12 Noydra válasza:
Már egyáltalán neten ismerkedni gáz.:D
2/12 anonim válasza:
és akkor hol lehet ismerkedni kedves 70%-os?
3/12 Coney válasza:
Miért lenne gáz?
Ez is csak egy lehetőség, vagy bejön, vagy nem. Nem azt jelenti, hogy közben személyesen nem próbálsz ismerkedni. Én is fent vagyok társkeresőn.
22/L
4/12 anonim válasza:
már mindenki a neten ismerkedik..jól le vagy maradva :D
5/12 anonim válasza:
Én is neten találtam a páromat 29 évesen. Szeretjük egymást, idén lesz az eljegyzés, nem gáz szerintem.
6/12 Noydra válasza:
Az életben, nem a gép előtt ülve.
Társkeresőre meg azok járnak nagy részben, akik megbuktak ismerkedésből.
Levelet írni könnyebb, mint odamenni valakihez,
Igazából leszarom, aki ezen találta meg a boldogságot, egészségére.
Én soha nem fanyalodnék erre, az biztos.
7/12 anonim válasza:
Noydra, mielőtt nagyon beleélnéd magad a szerepedbe, elmondanám, hogy vannak olyan emberek, akik zavarban vannak élőben, nehezen nyernek meg úgy másokat. Ellenben helyén van az eszük és a szívük és a neten megkapják azt az esélyt, amit élőben a "kedves hölgyemények" sosem adnának meg nekik.
8/12 Noydra válasza:
Tudom, tisztában vagyok vele.
Én csak a saját véleményemet fejtettem ki :)
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt. Én nemrég kóstoltam bele, és egész jó dolog.
Viszont nem nagyon hangoztatom, hogy neten próbálkozom :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!