Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan miért nem...

Most komolyan miért nem tetszem már úgy a lányoknak, mint általánosban?

Figyelt kérdés
Én ezt már nem értem, általánosban csak az osztályomban 3-4 lány is szerelmes volt belém, igaz, aki nekem tetszett ő nem akart tőlem semmit csak barátok voltunk. Viszont akkoriban senki sem mondta, hogy ronda vagyok, egy lány sem bánt úgy velem, így én sem éreztem rondának magam. De aztán jött a középsuli és hirtelen elkezdtek piszkálni, rondának nevezni és az orrommal is bajuk volt úgy vettem észre. De még itt is volt egy-két lány, aki mintha adott volna jeleket, hogy bejövök nekik és szép lányokról volt szó amúgy, mégis végül csak egy nem vonzó lány jelezte, hogy tetszem neki nyíltan a barátnője mondta meg, mert félt kezdeményezni nálam. Aztán ezt leszámítva semmi, csak azt kapom akármelyik lánynál, akinél kezdeményezek, hogy ronda vagyok és tök durván szotka bánni velem a lányok. Nem értem mi történt, most vagy a lányok igényei nőttek meg vagy én csúnyultam meg nagyon durva módon? De ezt akkor sem tudom elhinni amúgy. Főleg, hogy néha neveznek még cukinak meg helyesnek is, de ez már csa neten fordul elő, mert én már nem bírok egy lányt sem megszólítani, túl sok fájdalom, amit a lányok tettek velem meggyötört és befordulóvá tett. Teljesen elzárkóztam a lányok elől, ők sem akarnak tőlem semmit, max kinevetnek, lealáznak, szerintem ők még élvezik is ezt. Én meg egyre jobban utálom a lányokat, nem értem miért ilyen kegyetlenek. Mondják azt, hogy nem vagyok az esetük, de ne bántsanak, mert hiába vagyok fiú, eléggé érzékeny vagyok és nagyon rosszul esik az a sok bántás nekem. Már így is örülhetnek, hogy nem is kezdeményezenk egyikőjüknél sem, nem értem miért aláznak még így is folyton. :( MÉg barátkozni sem lehet lányokkal, mert egyből azt hiszik nyomulok rájuk és hát én ronda vagyok, úgyhogy egyből támadnak nekem. Bezzeg általánosban még lány barátaim is voltak és egyik lány belém is szeretett, ma már azt sem tudom milyen egy lánnyal barátkozni, teljesen elüldöztek maguk mellől a kegyetlen viselkedésükkel.
2014. jan. 27. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
majd lefekvés előtt elolvasom
2014. jan. 27. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is pont igy vagyok... a fenne tudja hogy mi lehet a baj.
2014. jan. 27. 00:42
 3/7 anonim válasza:
Önbizalom!!! Ez nagyon fontos. Ne már néhány butácska lány vegye el ezt tőled. Már abból is látszik, hogy mennyire gyerekesek, hogy nyíltan közlik, hogy rondának tartanak stb. Nem kell őket komolyan venni, majd kinövik. Akikről tudod, hogy ilyenek azokkal még barátkozni sem érdemes egyelőre, majd felnőnek. Próbáld megtalálni azon lányok társaságát, akiken látod, hogy nyitnának feléd. Nem kell sürgetni a dolgot, úgyis eljön majd az a lány, akinek tetszel. Lehet egyébként, hogy sokan meg csak kéretik magukat, szeretik ha látják, hogy valakinek tetszenek de mégis elérhetetlennek tűnnek. Tégy úgy mintha észre sem vennéd őket - ez talán majd felkelti az érdeklődésüket! Lényeg, hogy ne foglalkozz velük, fel a fejjel, nem néhány lány határozza meg, hogy ki vagy, hanem Te magad :)
2014. jan. 27. 00:43
 4/7 anonim válasza:
Hidd el, hülyeségnek hangzik, de az hogy sajnáltatod magad nem vezet semmi jóra.. Az olyan lányok akik lealáznak és kinevetnek kis éretlen ribik még. Te ne legyél az. Nem azt mondom hogy beszélj csúnyán velük, meg üsd őket, hanem vedd őket semmibe, érezzék azt hogy nem ők irányítanak téged, hanem te őket. Állj ki az igazadért, vegyél lazán mindent, legyél vicces, poénkodj velük, és ne azt kergesd hogy minden lány szerelmes legyen beléd. Osztálytárssal amúgy sem jó kezdeni. Legyél csak szimplán jófej, ha meg megismersz valakit akkor se az hajtson, hogy gyertek össze, hanem először csak legyél úgy vele, hogy egy szimpla új ismertséget kötsz! Remélem tudtam segíteni!
2014. jan. 27. 00:46
 5/7 Marc Bolan ***** válasza:
Az osztálytársaknak volt idejük megismerni téged.
2014. jan. 27. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát az általános iskolás fiúkat én is jobban szeretem mint az öregebbeket

72/F

2014. jan. 27. 01:31
 7/7 anonim válasza:

Nem túl valószínű hogy MEGRONDULTÁL volna 1-2 év elteltével.. új környezetbe kerültél, itt újra össze kellett állnia egy osztálynak, ez megtörtént és úgy tűnik számodra nem sikerült túl szerencsésen ez a dolog.

Na, első kérdés: tényleg ronda vagy?

Ha tegyük fel kiütéses a fejed, zsíros, elhanyagolt a hajad, nem mosakodsz rendszeresen, koszos a ruhád.. stb.. stb.. ezek mind lehetnek olyan dolgok amik a csajok ellenszenvét váltják ki, szóval erre érdemes odafigyelni.

Egyébként: tegyük fel teljesen rendben vagy, csak az arcoddal van valami leírhatatlan furcsaság amit az osztálytársaid vélnek felfedezni: igen, ebben az esetben egyszerűen stigmatizáltak, egy szerepbe akarnak beszorítani, mert ugye vannak ezek a kategorikus karakterek akik kellenek egy közösségbe, na lehet hogy egy ilyen lúzer szerepet akarnak rádtenni. A lényeg annyi, hogy ezt semmi áron ne fogadd el.

Van egy mondás: elég az, ha a férfi valamivel szebb az ördögnél, és ez tényleg így van. Egy srácnál az ARC maga nem a döntő tényező, ennél sázmtalan sokkal fontosabb és érdemlegesebb dolog van ami befolyásolja a sikeredet a nőknél, mind mind olyan dolog amin TUDSZ DOLGOZNI. Ez a lényeg, és ez az aminek az ellenkezőjét ne hagyd egy percig sem elhitetni magaddal. Bármi is van: lehetsz te csajozómester, rajtad áll, csak dolgozni kell érte.

Pár tipp:

Ha az osztályod ilyen szinten hermetikusan "ronának" talál akkor egszerű a dolog, hagyd őket főni a saját hülyeségükben, hagyd hogy ez a tinédzser-láz letombolja magát bennük, fogd magad és keress magadnak egy lányt valahol máshol. Ne félj, fogsz találkozni jelentkezőt rendesen, csak ne add fel. Keress más környezeteket ahol tudsz lányokkal ismerkedni - szabadidős tevékenységek, stb. ha igazán penge vagy le is szólíthatsz helyes lányokat a buszon, utcán, így tovább - és ha találtál egy rendes lányt, kialakítottál valami teljesen alap ismertséget hívd el egy randira. Ez egy konkrét akcióterv, de a lényeg az az, hogy nyiss szociálisan más környezetekbe, ahol ez a "ronda vagy" hülyeség nincs jelen, ez igazából a leg fontosabb dolog.

Emellett legyen egy hobbid, valami ami érdekel és amiben jó vagy, amit szívesen csinálsz és nem csak a lányok miatt, szóval legyen valami tűz ami ég benned és amivel foglalkozol, a lányok nagyon csipázzák az ilyet.

Másrészt meg pont tökéletes korban vagy ahhoz, hogy konkrétan felhúzd az alapokat egy érett, férfias fizikumhoz. Kezdj el edzeni valamit, sportolás vagy járj konditerembe.. ezzel el jutsz odáig hogy lesz egy fasza fizikumod, valami mivel lényegesen több időt érdemes eltölteni mint olyan dolgokon való szenvelgéssel,amin úgysem tudsz változtatni (Ilyen az arcod pl. amivel biztos vagyok nincsen semmi probléma)

Ennyi az egész, ne add fel, nincs veled semmi baj, egyszerűen egy rossz környezetben találtad magad. Ne hagyd hogy felül kerekedjen ez a hülyeség, kapd összemagad, tegyél érte napi szinten és garantálom, révbe fogsz érni! A legjobbakat tesó!

2014. jan. 27. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!