Azért nem szeretnek beszélni velem lányok, mert semmi humorérzékem nincs?
Figyelt kérdés
próbálok vicces lenni,de sosem jön össze.unalmas és idegesítö vagyok.2014. jan. 27. 00:27
1/7 anonim válasza:
ez nagyon nagy hiba.
ezt az okot is felhozta nekem az a csaj aki darabokra tépett.
nem tudtam megnevettetni.
ez egy nagyon nagy hátrány.
félek, hogy nem fogom tudni elsajátítani a vicc és a humor alapjait..pedig ha ez a kettő nem lesz meg szar se érek semmivel.
2/7 A kérdező kommentje:
:D én is elgondolkodtam már ezen.ez az egyetlen ok,ami miatt leráznak állandóan pár nap alatt.tegnap közölték is velem,hogy ez a baj.
tanulni ezt pedig nem lehet.
2014. jan. 27. 00:33
3/7 anonim válasza:
nekem van humorérzékem söt bármelyik lányt megtudom nevettetni még se szeret eggyikse beszélni velem...
4/7 Mr. Truth válasza:
nekem is van humorérzékem... hogy is hivják? jah megvan Akasztófahumorom van :D
5/7 anonim válasza:
jaj ismerek egy pasit aki ilyen hogy nagyon próbál vicces lenni de idegesítő és olyan gáz h senki nem mondja meg neki de nem kell erőltetni , ha akarsz írj rám kíváncsi vagyok :D
6/7 anonim válasza:
én meg tudom őket nevettetni, mégis utálnak, mint a szart, de soha ne add fel, ahogy én sem teszem :D
7/7 anonim válasza:
Jaj! De sokat sírtok gyerekek. Ha nem vagytok jók a lányoknál olyankor kell a fiúknál próbálkozni. Nekem bevált!
72/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!