Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi csináljak, ha a csajozás...

Mi csináljak, ha a csajozás nnem nekem való? Persze, szeretnék bnőt, de nekem nem megy az ilyesmi. Nem vagyok csúnya, se buta.

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 21:56
1 2
 1/11 Ahol megállt az idő ***** válasza:

Próbálkozz tovább. Nem tehetsz mást.

Nem fog a barátnő magától az öledbe hullani.

2014. jan. 22. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Ugyanez a problémám, mint a kérdezőnek... Manapság nagyon nehéz a lányokkal szót érteni, nekem még nem sikerült...

23/F és szűz

2014. jan. 22. 22:03
 3/11 Rékcsi ***** válasza:

Buliban bárki tud ismerkedni. Egyszerűen odamész egy lányhkz aki tetszik, táncolsz vele vagy meghívod valamire. Én pl nem szoktam egy pasit se elküldeni, mindenkinek adok esélyt, szóval próbálkozz nyugottan :)

16/L

2014. jan. 22. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Menj haverokkal bulizni. Élj egy kicsit (sokkal) több közösségi életet. Hidd el,ha van baráti társaság ők biztos bemutatnak más embereknek is,azokkal összehaverkodsz,majd azok is bemutatnak másoknak. Érted ? Bemutatnak lányoknak is,nem lesz azzal gond. Onnan meg már nagyon gyökérség elcseszni. Aki meg 20+ évesen még szűz az szerintem ássa el magát...
2014. jan. 22. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Szüless újra egy jóképű, vonzó testben. Nyilvánvalóan nem lennének ilyen kérdéseid, ha vonzódnának Hozzád a lányok, amit CSAK külső alapján, illetve egyéb, pillanatnyi érzelmi impulzusok alapján tesznek.
2014. jan. 22. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Önbizalom... Már abból látszik, h semmi sincs, h feltetted ezt a kérdést... Egyébként meg az egy dolog, hogy szerinted nem vagy csúnya... De lehet hogy igénytelen vagy, ami sokkal rosszabb. Figyelj oda magadra, és legyél magabiztosabb, és akkor minden megy majd könnyen.

Ja és hagyj fel a kockulással. :D:D:D

2014. jan. 23. 00:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Pasizzatok, az sokkal könnyebb.
2014. jan. 23. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyugi nem vagy egyedül. De ne szomorkodj, ezekért a nőkért nem kár.

Menj el prostihoz, egy ki hancúr jót fog tennni.

F

2014. jan. 23. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:

22:16

Büszke lehetsz magadra, gyökér!

2014. jan. 23. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Én büszke is vagyok magamra. Nem,hogy tennétek érte,hogy legyenek barátaitok vagy valakitek inkább itt sírtok... hát megérdemlitek. Gyüjtögessél inkább prostira az való neked.
2014. jan. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!