Ha valaki kitesz egy kérdést hogy miért nem megy a csajozás neki stb. Akkor mért egyből az a válasz hogy "mert csúnya vagy"? Amikor sok esetben nem is sőt.
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 20:37
3/10 anonim válasza:
Mindig azaz oka ha valaki nem talál csajt mert csúnya. Ez halálos tényező a csajozásban.
4/10 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok max átlagos a fejem, viszont régóta edzem, 185cm vagyok 90kg és mégsem volt még csajom...
2013. dec. 26. 20:41
5/10 anonim válasza:
Azért, mert könnyebb a külsőre fogni, mint elismerni, hogy a belsőben van a hiba, mert sok esetben azon többet kell és keményebben dolgozni, ezek meg szeretik a könnyebb utat választani és inkább hordanak le minden nőt, mert egynek sem jöttek be, mint hogy magukon változtassanak.
6/10 anonim válasza:
azért mert a lányoknak sokat számít az arc. ilyen sokat...
7/10 A kérdező kommentje:
Én elismerem hogy a belsőmben van a hiba..szerintem túl unalmasnak találnak vagy nem tudom...de sok nálam kevésbé férfias pasi aki sokszor még elég ronda is olyan nőket látok az oldalukon akikért összetenném a kezem.
2013. dec. 26. 21:14
8/10 anonim válasza:
Mert egyszerűbb látatlanban (!) a külsejére fogni, ahelyett, hogy valóban segítenének nekik. És aztán a sok ember mondja nekik, hogy azért, mert csúnyák, lecsökken az önbizalmuk, kiírnak egy új kérdést, és akkor már önbizalom hiányos és csúnya lesz egyszerre. Ez pedig egy ördögi kör.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem egyezünk meg hogy aki látja ezt a kérdést többször nem fog ilyet beírogatni ami nyilván valóan hülyeség, ugyanis ha csúnya is, akkor is van esélye...előbb mondtam hogy sokszor látni gizda csöves pasikat fullos nők mellett, tehát mindenki találhat párt.
2013. dec. 26. 21:27
10/10 twoa. válasza:
Nem igaz az hogy külső! Nézzetek meg ronda csávók is járnak szép nőkkel.És ott a pénzre mennek.Minden lány titokban pénre megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!