Két éve próbálom megtalálni az igazit de nem sikerül. Minden nap fürdök szóval nem a szagom miatt. A külsőm minden nap u a viseletem farmer fekete póló és rocker bakancs. Ez ijeszti el a lányokat vagy valami más?
Mi ez a sok értelmetlen válasz? Attól hogy naponta fürdik, nem lesz büdös. a bakkancs sem gond, de mire "optimalizáld a külsőd" Hát a rákért kell, rögtön ezekre rá szállnotok. Van olyan csaj aki hetente egyszer fürdik, is van palija. Miért mindig a fiúnak kéne igazodnia ezekhez? Eddzél a nagy élet vélemény, nem tudhatod milyen a testalkata. Eddzél te b*szod, ha mindig ezt javaslod másnak -.-
Nem a külsőd a gond, a lányok túl válogatósak. Úgy változz ahogy te szeretnél, ne ahogy a nagy közönség el várná. Légy önmagad, és ne hagyd hogy a sok birka be szívjon a csordába.
nem tudom mi lehet a gond, így öltözködés alapján nem lehet gond, de nem tudom, hogy amúgy hogy nézel ki, vagy milyen a személyiséged, lehet, hogy azzal lehet gond
de amúgy meg előbb utóbb csak összejön
Nem az a kérdés, hogy milyen a személyiséged, hanem hogy a nőkkel hogy tudsz bánni.
A filmben a jófiúnak és a rosszfiúnak is szokott nője lenni. Miközben teljesen eltérő személyiségek. Az egyik el akarja pusztítani a világot, a másik meg meg akarja menteni. Miért van mégis nője mindkettőnek?
Azért, mert nagyon sok tulajdonság teljesen lényegtelen abból a szempontból, hogy lesz-e nőd.
Például valaki lehet humoros úgy is, hogy még soha nem látott puncit, meg úgy is hogy havi 2-3 nőt simán elcsábít.
A rasszizmus sem vesz el, vagy ad nőket. A rasszistáknak is ugyanúgy vannak nőik, mint a nem rasszistáknak.
A ragaszkodó már lehet egy ártalmas tulajdonság, ami a jó nőket elriasztja tőled.
A lényeg, hogy a nőkhöz való hozzáértés szintjét kell emelni, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!