Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Két éve próbálom megtalálni...

Két éve próbálom megtalálni az igazit de nem sikerül. Minden nap fürdök szóval nem a szagom miatt. A külsőm minden nap u a viseletem farmer fekete póló és rocker bakancs. Ez ijeszti el a lányokat vagy valami más?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szerintem szexi az acélbetétes bakancs egy pasin...:P Sőt én is hordok...:) 26/L
2014. jan. 26. 21:04
 12/19 anonim válasza:
Nem ijeszti el a lányokat a bakancs, egy rossz szót nemszoltak még bakancs miatt, lányok csizmát/bakancsot hordnak télen.
2014. jan. 27. 08:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok értelmetlen válasz? Attól hogy naponta fürdik, nem lesz büdös. a bakkancs sem gond, de mire "optimalizáld a külsőd" Hát a rákért kell, rögtön ezekre rá szállnotok. Van olyan csaj aki hetente egyszer fürdik, is van palija. Miért mindig a fiúnak kéne igazodnia ezekhez? Eddzél a nagy élet vélemény, nem tudhatod milyen a testalkata. Eddzél te b*szod, ha mindig ezt javaslod másnak -.-

Nem a külsőd a gond, a lányok túl válogatósak. Úgy változz ahogy te szeretnél, ne ahogy a nagy közönség el várná. Légy önmagad, és ne hagyd hogy a sok birka be szívjon a csordába.

2014. jan. 27. 20:32
 14/19 A kérdező kommentje:
kösz 13 választ kaptam a kérdésemre...:) és igazad van.Én alakítom az életemet és nem más
2014. jan. 28. 15:48
 15/19 anonim ***** válasza:
régen én is rocker voltam, minden bizbasz, bakancs tüske minden volt nekem is. levágtama hajam kidobtam a tróger cuccaimat, 2 hónap alatt találtam egy fantasztikus lányt azóta is vele vagyok:)
2014. jan. 28. 23:18
 16/19 anonim ***** válasza:

nem tudom mi lehet a gond, így öltözködés alapján nem lehet gond, de nem tudom, hogy amúgy hogy nézel ki, vagy milyen a személyiséged, lehet, hogy azzal lehet gond

de amúgy meg előbb utóbb csak összejön

2014. jan. 29. 19:47
 17/19 A kérdező kommentje:
187 cm hosszú barna haj barna szem vékony kicsit izmos testalkat. Személyiség (őszinte leszek) humoros, hamar eldurran az agyam,(de nem gyakran), kicsit rasszista, ragaszkodó
2014. jan. 30. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy milyen a személyiséged, hanem hogy a nőkkel hogy tudsz bánni.

A filmben a jófiúnak és a rosszfiúnak is szokott nője lenni. Miközben teljesen eltérő személyiségek. Az egyik el akarja pusztítani a világot, a másik meg meg akarja menteni. Miért van mégis nője mindkettőnek?

Azért, mert nagyon sok tulajdonság teljesen lényegtelen abból a szempontból, hogy lesz-e nőd.

Például valaki lehet humoros úgy is, hogy még soha nem látott puncit, meg úgy is hogy havi 2-3 nőt simán elcsábít.

A rasszizmus sem vesz el, vagy ad nőket. A rasszistáknak is ugyanúgy vannak nőik, mint a nem rasszistáknak.

A ragaszkodó már lehet egy ártalmas tulajdonság, ami a jó nőket elriasztja tőled.

A lényeg, hogy a nőkhöz való hozzáértés szintjét kell emelni, semmi mást.

2014. jan. 30. 15:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor segítsetek :)
2014. jan. 30. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!