Bő szárú farmert feltűrjem ha bakancsot hordok? Illetve a keskeny szárút inkább betűrjem vagy az is maradhat fölhajtva?
Ne hordj szűkszárút, azt csak a homokosok viselik. Ne égesd a fajtánkat, így is sok a hülye közöttünk.
17/f
Attól, hogy lepontozok, még igazam lesz...
17/f
10 soros lessz sajnos még nincs meg. :(
de a szúkszárú az nem is az a b....s répa vagy mi, rendes farmer az is csak nem olyan bő.
szűkszárú abszolút nem b*zis, nekem speciel kifejezetten bejön, bár inkább SHARPokon láttam eddig. :D
bő az attól függ, mennyire bő (de elég nehéz betűrni úgy, hogy kényelmes is legyen, meg a bakancsot is normálisan szorosra be tudd fűzni mellé).. viszont a nagyon bő meg felhajtva is hülyén néz ki szerintem.
én inkább a betűrésre voksolok mondjuk mindkét esetben.
Ja, és kedves 17f..
szerintem Te életedben nem láttál még normálisan felöltözött skint. Tessék, itt egy kép:
gondolom a kérdező is hasonló szűkszárú nadrágra gondolt, és nem női cicanadrágra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!