Www. Nikeairmax90.com Jó volna megtudni ha valaki már rendelt innen akkor ez megbizhato oldal e?
Szia!
Én rendeltem tőlük, de több mint egy hónapja nem sok minden történt (2-3 hetes szállítást ígérnek).
Küldtek ugyan egy tracking ID-t, de azt egyik erre szakosodott weboldal sem találja. Legutóbb azt írták, ne aggódjak, 2-3 nap...De legalább válaszolnak, ez is valami.
Csak reménykedni tudok, hogy nem buktam el a pénzem, bár lélekben már erre is felkészültem...
Majd megírom, megkaptam-e végül, addig szerintem ne rendelj tőlük. Inkább e-bay és paypal-on keresztül, az biztonságosabb (utólag okos az ember...)
Kedves Kérdező!
Ahogy ígértem, jelentkezem, ha történik valami...
Nos, többszöri levélváltás után kaptam egy másik track id-t, ami már működött is. És csodák-csodája meg is érkezett a cipő :) /két hónappal a megrendelés után:)/
Elsőre nem tűnik hamisnak, de ha mégis az, hát akkor eléggé odatették magukat a kínai jómunkásemberek.
Persze majd a napi használat alatt kiderül, mit bír...
De, a kérdésre válaszolva, azt mondom, igen, megbízható az oldal, csak legyél nagyon türelmes és legyenek jók az idegeid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!